Pevačica Jelena Karleuša otkada se pojavila na javnoj sceni veliku pažnju privlači odabirom garderobe, a naročito scenskim kostimima.

Karleuša, koja je bila gost na koncertu pevačice Milice Pavlović, pred punom beogradskom Arenom pojavila se u kostimu koji je sama zamislila.

Jelena je u opisu fotografije objasnila zašto ne može svako da nosi ovakvu vrstu kostima, a kao jednu od mnogih koleginica navela je Aleksandru Prijović.

„Killer body“ set… Da, ovaj neverovatan set je napravio naš čovek, Srbin. Zanimljivo je da nije ni trepnuo kad sam mu saopštila ideju i zamisao šta želim da obučem. Obično ljudi imaju one strejterske reakcije: „Jesi li ti normalna?“, itd… Vlada je smireno saslušao i rekao: „Nikakav problem!“ Kada vam dođe čudna osoba, najpogrešnija stvar koju možete da uradite jeste da paničite i pokažete strah. Morate da delujete hladnokrvno. Elem, Vlada je i neko ko mi pomaže oko pravljenja raznih proteza za Alfu i neće da naplati, tako da hvala i ovim putem. Živ bio i dabogda te Bijonse zvala uskoro. Ili bar Niki Minaž, Kardi Bi – napisala je JK, pa je objasnila ko može na sceni da nosi ovakve vrste kostima, a da ne izgleda smešno:

P.S. Naravno da ovakav kostim mora da ide i uz određenu muziku, fazon, performans… Svakako ne ide da Prija ovo nosi uz „Dam, dam“ ili tako nešto. Ovo su kostimi za drugu vrstu svega.


Marija Šerifović sa sinom došla u Beograd: Pevačica objavila fotke iz stana, sve je spremno za dolazak prinove

sledeća vest

Originalni tekst