Pjevačica Goga Sekulić sukobila sa sa Ildom Šaulić nakon što je ona izjavila da ne zna Gogin najveći hit.

Sekulićka se prvo dotakla novokomponovanih, mlađih zvijezda i ponašanja koje imaju na sceni, ali i među kolegama.

– Nemam problem sa tim, ja sam opušten lik i svi mi opušteno priđu. Mogu da dam ovako neki komentar, da možda ima tih nekih novih koji su se pojavili pa glume neke zvijezde, ali to su klinci koji još uvijek nisu prošli neke stvari. Ja dobro znam poznate velike zvijezde i sasvim se normalno ponašaju-prokomentarisala je ona.

Kako je nedavno Ilda Šaulić izjavila da ne zna pjesme svoje kolegice, a mediji prenijeli da su u lošim odnosima, Goga je riješila da stane na put glasinama da postoji netrpeljivost među njima.

Ona je prvo prokomentarisala Ildinu izjavu i objasnila šta se zapravo desilo.

– Nisam vjerovala, jer znam njenu porodicu i znam da nije u fazonu da hoće da se svađa. Ja kada vidim dokaz i kada vidim da je neko nešto izjavio o meni, tada vjerujem. Bilo mi je čudno, ima prava da neko kaže da nije čuo i da ne zna ili da ne sluša taj stil, ali zaista pjesmu gaćice, ja sam rekla da nema ko ne zna tu pjesmu. Meni je smiješno bilo. Nisam joj zamjerila– kroz smijeh je odgovorila Goga.
Iako je godinama vodila tihe ratove sa kolegicama, tvrdi da se smirila.

– Ne diram nikoga prva, ali ko krene na mene bolje mu je da ne kreće jer idem do kraja. Ne dam na sebe, ne diram nikoga prva – odgovorila je pjevačica.

(Express/Grand)

NIŠTA OD DIJETE: Marija miriše kesu od hamburgera, a Sanja Vučić navalila na ćevapčiće

The post NE DAM NA SEBE: Goga Sekulić otkrila pozadinu sukoba sa Ildom Šaulić appeared first on Express.

Original Article