Pevač Darko Lazić prošle godine oženio je izabranicu Katarinu, a poznato je da je pre toga bio u turbulentnoj vezi sa pevačicom Barbarom Bobak. Evo kako je reagovao na pitanje o njoj.

Popularni pevač Darko Lazić sinoć je gostovao u emisji Amidži šou i tom prilikom je, kod voditelja Ognjena Amidžića, odgovarao na pitanja fanova sa društvene mreže Instagram.

Lazić je, vidno raspoložen, redom davao odgovore, sve do momenta kada je dobio pitanje u vezi sa svojom bivšom verenicom Barbarom Bobak.

Darko je Barbaru svojevremeno verio u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je popularni par na svoju ljubav, ipak, nakon nekog vremena odlučio da stavi tačku.

Sada je usledilo pitanje zbog kojeg je pevač naglo promenio raspoloženje:

Foto: Zoran Sinko

 

Da li bi snimio duet sa Barbarom? – postavio je Ognjen pitanje u ime fanova.

Mislim da nema potrebe za tim. Niti bih ja to voleo, niti ona – odgovorio je Lazić, a na licu mu se jasno videla promena raspoloženja.

Podsećamo, pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina zakleli su se na večnu ljubav, a u jednom restoranu su organizovali luks proslavu za 520 zvanica. Na svadbi se, na iznenađenje mnogih, pojavila i njegova bivša žena Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem. 

Foto: Masha Bandjur

 

Samim tim, bivši supružnici su pokazali da su i dalje u dobrim odnosima, dok je situacija između Lazića i Barbare Bobak, izgleda, ipak malo drugačija.


Darko navalio na suprugu: Pevač usred emisije spopao ženu, Lazić zaljubljen kao nikada!

sledeća vest

Originalni tekst