Voditeljka napunila 43 godine, a i dalje izgleda savršeno

Jovana Joksimović jedna je od najlepših i najzgodnijih dama na javnoj sceni i iako je uveliko u petoj deceniji i dalje je mnogi obožavaju. Ona je pre nekoliko dana proslavila rođendan na kojem je obukla kratku, crvenu haljinu kojoj niko nije odoleo.

Zbog haljine njene drugarice Marije Tarlać i atraktivnog izgleda, Jovana je dobila ogroman broj pozitivnih komentara poput: „Prelepa Jovana, haljina samo prati ovaj šarm i lepotu“, „Super izgledaš Jovana, svaka čast“, nizale su se lepe reči za voditeljku. Međutim, jedan komentar, koji joj je očigledno napisao nepoznati muškarac, je šokirao: „A jesi dobra majko sveta, nikad me iz tebe ne bi izvadili ko Ekskalibur iz kamena, kunem ti se. Non stop bi bio konektovan ko usb. Kakva žena“.

Foto: ATAIMAGES

 

Poznta voditeljka nedavno je govorila o svom izgledu i kako se organizuje u toku dana s obzirom na to da ima zahtevan posao i troje dece:

– Moj dan kreće oko pet ujutru, završava se oko šest, sedam popodne, na telefonu, užurbano je sve i nešto na šta sam navikla. Ja imam sreću što su mi deca u školi do pola četiri, pa onda nekako od ujutru do pola četiri je okej da nismo zajedno pa se nekad i trudim da odem ranije kući. Nema organizacije u ovom našem poslu nekada zakažete intervju popodne, nekada kasno uveče, diktiraju vam uslovi i vaš način rada i probate da se prilagođavate. Probate da u tom prilagođavanju uskladite i porodicu i prijatelje i nekako gurate – kazala je voditeljka koja je dodala da se tih dana uopšte nije posvećivala sebi:

Foto: ATAIMAGES

 

– Uhvatili ste me u vrlo specifičnom trenutku jer se ja do pre tri nedelje uopšte nisam bavila sobom, okej kozmetika, to je nešto što ja volim, imam svoju dnevnu negu. Krenula sam sa Željkom da igram Padel u Grčkoj, to je igra koja se igra u paru i nešto što vam izaziva i smeh i svađu. Krenula sam i na pilates nedavno, i shvatila sam da mi baš prija. Jedem šta hoću, igram padel i idem na pilates – zaključila je tada Joksimovićka. 

Jovana Joksimović otkrila koliko je stvarno visoka: Na internetu piše lažna informacija, ovo je prava istina

sledeća vest

Originalni tekst