Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je započela medijski rat sa sada već bivšim estradnim menadžerom Sašom Mirkovićem, a zatim je za stanje u kojem se nalazi optužila svoju majku.

Naime, Anin privatni snimak koji se masovno širi društvenim mrežama, a na kojem ima otvorene rane na licu podigao je veliku prašinu. Saša je Anu optužio da koristi narkotike, te da su joj oni izazvali problem sa kožom.

Foto: Miloš Rafailović

 

Međutim, Ana je u narednom videu optužila majku da zbog nje ima problem.

– Neću da ležim na kožnim odeljenjima, a da ljudi pričaju da imam psihijatrijsko oboljenje i da mi treba psihijatar. To su moje dijagnoze – ispričala je Ana u snimku, a zatim pominje i svoju majku:

Foto: ATAIMAGES

 

Pošto me je majka odvela kod lekara, ona je strašno zabrinuta za mene. Strašno si zabrinuta za mene? Vidi na šta ličim, zbog tebe, ti me vodiš kod lekara! Put do pakla popločan je dobrim namerama.

Pre četiri o meseca dala je intervju, gde je govorila o tome kakav odnos ima sa mamom.

Foto: ATAIMAGES

 

Ja sam se majkom bavila mnogo pre i uopšte svojom psihoanalizom, gde je naravno većinu analize činila majka. Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negde nešto škripi u odnosu sa majkom, ja sam skočila da se svađam sa doktorkom, da mi pokaže diplomu. Ja sam sa majkom u najboljim odnosima, izlazimo u grad i baš je to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa ćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru, ali svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i ćerka da budu drugarice – govorila je Ana za Hype TV, a onda istakla da je navikla da u porodici bude dežurni krivac za sve:

Foto: ATA Images

 

Majka mi je zamerila, što i sebi, ona voli da bude žrtva, a ja ne. Ona je stalno u nekoj ulozi žrtve i njoj nikad ničega nije dovoljno, a ja sam to kod sebe prepoznala. Doktorka mi je objasnila tokom terapije, došle smo do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si pustila kosu, a što baš toliku kosu? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi pre prvog? To mesto ne postoji, ali neka ga izmisle na primer. Iz nekog njenog nezadovoljstva, samo njoj poznatog, što ne znači da je osuđujem. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Ja sam navikla da ne valjam. Ja sam crna ovca familije, prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno. Uopšte ja nemam grešku.

Na društvenim mrežama se dele i fotografije njena majke i nema sumnje da pevačica veoma liči na nju.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst