National Geographic обележио двадесет најлепших места у Русији
Живот


Russia Beyond – Србија
Језеро Бајкал

Језеро Бајкал

Legion Media

Tелевизијска станица поставила је жуте оквире (асоцијација на лого организације) на двадесет најпопуларнијих дестинација у Русији.

На тај начин National Geographic је желео да скрене пажњу путника на дивна и необична места у Русији. По речима представника организације инсталација инспирише људе да више путују и цене лепоту окружења.

Како је речено, оквири су постављени у Мамисонској клисури у Северној Осетији, на планини Бермамит и Муса Ачитара (Карачеви Черкесија), у мермерном кањону Рускеала и музеју-резервату Кижи (Карелија), у Териберки (Колско полуострво), напуштеном селу Гамсутл, караулама села Гоор и на видиковцу у близини села Харачи (Дагестан), у арт-парку Никола Лењивац (Калужска област) и у музеју резервату Дивногорје (Вороњешка област).

Обележене су и дестинације на Камчатки, Бајкалу, на Красној пољани, Санкт Петербургу, Казању, Виборгу и Москви.

Свако, па и делимично копирање материјала Russia Beyond без писмене дозволе и линка на оригинални текст објављен на веб-сајту Russia Beyond третира се као грубо кршење закона о ауторским правима Руске Федерације. Russia Beyond и медијски холдинг RT задржавају право реаговања на сличне противправне радње и покретања судског поступка.

Најбољи текстови седмице стижу директно на вашу e-mail адресу

Проверите вашу е-mail адресу и потврдите пријаву

')
},
error: function() {
$email.val('');
alert('An unknown error occurred. Try later.');
}
});
}
});

};
initFormSubmit();

$completeButton.on('click', function (evt) {
evt.preventDefault();
evt.window.location.reload();
});
}());
Више занимљивих садржаја пронађите на
Russia Beyond на српскомOriginal Article