Nataša Šavija je juče ponovo bila u bolnici i podvrgla se još jednoj operaciji na licu.

Poslednja u nizu intervencija bila je još jedan pokušaj da starleta vrati lice u normalu kako njeno oko ne bi bilo spušteno, a jagodična kost konačno popunjena.

Prošlo već neko vreme od povreda, jasno se vidi promena izraza anfasa i spušteni očni kapak.

Procedura intervencija zove se “rekontrukcija očnog kapka” gde je bila potrebna unutrašnja fiksacija. Lekari su naišli na dijastazu tela jagodične kosti koju treba da popune sa dve mikro pločice i pripadajućim šrafovima.

Foto: Informer

 

Pomenuti materijal u odgovarajućoj varijanti potreban je i za fiksaciju vilice.

U izveštaju lekara jasno stoji da je Nataša imala više fraktura u predelu lica koje ne mogu da se saniraju jednom intervencijom.

Foto: printscreen

 

Nataša Šavija se nakon jučerašnje operacije oseća dobro i stabilno, a što se tiče povreda i izgleda lica, biće potebno neko vreme da se sve stabiluzuje i ponovo izgleda kao što nekada jeste.

Foto: Informer

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst