Jedna od najlepših i najfatalnijih žena srpske javne scene posle tri razvoda prestala je da govori o partnerima, a za Informer je priznala da od njih zahteva da „Diskrecija bude zagarantovana“.

Mala plava je, naime, u okviru emisije „Estradanje“, bila gost rubrike „Tri puta tri“, u kojoj je odgovarala na kratka leksikonska pitanja, koja su joj bila veoma inspirativna. Natu smo najpre pitali koje osobine treba da ima muškarac koji bi mogao da osvoji njeno srce.

Foto: Masha Bandjur

 

Ne znam koje karakterne osobine treba da ima mupškarac da bi me osvojio… Ali tri osobine koje generalno cenim kod muškaraca su lojalnost, diskrecija i inteligencija – rekla je Bekvalčeva za Informer televiziju i dodala da joj se veoma dopalo to pitanje jer joj je dosadilo da odgovara na jedna te ista:

Ne mogu da kažem da me neka pitanja novinara iritiraju, ali mogu da kažem da postoje ona koja su mi najmanje inspirativna: da rezimiram prethodnu godinu, ako mogu da kaže planove za sledeću godinu i koga ću prvog ili ko će mene prvi poljubiti u ponoć. Odgovori na ta tri pitanja su uvek isti, pa me fascinira ta želja za istim odgovorima svake godine.

Foto: Masha Bandjur

 

Fanove zanima i šta Nataša Bekvalac uvek ima u tašni i bez čega ne izlazi iz kuće. 

Trudim se da iz kuće nikada ne izađem bez ključeva, mobilnog telefona i omiljenog parfema. Te tri stvari uvek moram da imam uz sebe.


Hit snimak Maje i Uroša: Stanić zaboravio pola azbuke:

sledeća vest

Originalni tekst