Novosadska barbika podelila je snimak koji pokazuje da ona radi i istovremeno se dobro zabavlja.

Nataša Bekvalac vlasnica je luksuznog salaša u Čeneju, koji osim za odmor i opuštanje koristi i za posao, s obzirom na to da je upravo pored bazena svog velelepnog imanja organizovala fotografisanje koje je imalo neočekivan obrt, te je pevačica na kraju završila mokra do gole kože.

Foto: Printscreen/Instagram/bekvalceva

 

Novosadska barbika je pre nekoliko godina pazarila salaš u Čeneju, koji se prostire na čak 3.500 metara kvadratnih, a sada je njena sestra Kristina podelila zanimljiv snimak nastao upravo na ovom salašu.

Na njemu Nataša pozira dok joj fotograf objašnjava da mora da upadne u vodu u haljini. Nataši se sudeći po izrazu lica, ta ideje i nije baš dopala, na šta je fotograf imao komentar:

– Kao da ulazi u kiselinu.

Ipak, Bekvalčeva je profesionalac pa je hrabro ušla u vodu i nastavila da pluta kako bi objektivom uhvatili potrebne kadrove, dok je njena sestra komentarisala da su snimci prelepi. 

Foto: Printscreen/Instagram/bekvalceva

 

Sledeći zadatak bio je još teži, jer je Nataša trebalo da se baci u vodu sa ivice bazena, ali ozbiljnog izraza lica, što plavokosoj lepotici nikako nije polazilo za rukom.

Dok su je saradnici kritikovali i opominjali da pazi na šminku, Nataša nije mogla da prestane da se smeje. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.

Grudi u prvom planu! Provokativno izdanje Nataše Bekvalac, pevačica nikad vrelija (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst