MAJKA DEČAKA KOSTE, UBICE IZ RIBNIKARA SASLUŠANA U POLICIJI: Na teret joj se stavlja da je zapustila i zlostavljala dete

11: 04 MAJKA DEČAKA KOSTE, UBICE IZ “RIBNIKARA” SASLUŠANA U POLICIJI: Na teret joj se stavlja da je zapustila i zlostavljala dete

MAJKA dečaka ubice koji je izvršio masakr u beogradskoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru juče je po zahtevu Tužilaštva saslušana.

ČILEANAC MOŽE BITI OPASAN: Norvežanin će braniti veliki broj bodova!

NASTAVNIK UDARIO DEVOJČICU DOK JE ODGOVARALA: Incident u Vladičinom Hanu

10: 56 NASTAVNIK UDARIO DEVOJČICU DOK JE ODGOVARALA: Incident u Vladičinom Hanu

U Gimnaziji “Jovan Skerlić” u Vladičinom Hanu godio se incident na času matematike kada je profesor N.K. udario po temenu učenicu dok je odgovarala, potvrdio je za “Novosti” Dragan Nikolić tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

MENJA SE PLAN ISPITA KOJIMA SE ĐACI ZAGREVAJU ZA DRŽAVNU MATURU: Samo srpski polaže 66.000 srednjoškolaca

10: 55 MENJA SE PLAN ISPITA KOJIMA SE ĐACI “ZAGREVAJU” ZA DRŽAVNU MATURU: Samo srpski polaže 66.000 srednjoškolaca

OKO 66.000 učenika trećeg razreda srednjih škola imaće 31. maja probu državne mature, a polagaće samo test iz srpskog jezika, nakon što je promenjen raniji plan da se proba održava tri dana, 31. maja, 1. i 2. juna, i da se osim srpskog polažu i matematika i izborni predmet.

Najnovije vesti

RAT U UKRAJINI: Putin meta kijevskih agenata; Bitka besni na krilima Bahmuta; Uništeni morski dronovi kod Turskog toka  (FOTO/VIDEO)

07: 28 RAT U UKRAJINI: Putin meta kijevskih agenata; Bitka besni na krilima Bahmuta; Uništeni morski dronovi kod Turskog toka (FOTO/VIDEO)

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini, 455. dan. Nakon upada ukrajinskih diverzanata u Belgorodsku oblast ruske snage su u antiterorističkoj operaciji likvidirale 70 terorista. Ukrajinske snage nagomilavaju vojsku kod mesta Časovij Jar u blizini Artjomovska. Snage Kijeva ponovo intenzivno granatiraju DNR.

PREMINULA TINA TARNER: Kraljica roka umrla u 83. godini

20: 44 PREMINULA TINA TARNER: Kraljica roka umrla u 83. godini

Pevačica Tina Tarner umrla je u 83. godini, saopštio je njen portparol.

NOVOSTI SAZNAJU: Uhapšen Albanac koji je u Srbiju ušao sa oznakama koje simbolišu Veliku Albaniju

18: 55 “NOVOSTI” SAZNAJU: Uhapšen Albanac koji je u Srbiju ušao sa oznakama koje simbolišu Veliku Albaniju

KAKO saznaju “Novosti”, srpska policija, u saradnji Bezbednosno – informativnom agencijom i VJT, uhapsila je “državljanina” tzv. Kosova albanske nacionalnosti koji je u Srbiju ušao vozilom nemačkih registarskih oznaka na kome su se nalazile nalepnice crnog dvoglavog orla, simbola Velike Albanije, što je izazvalo uznemirenje javnosti.

ZOVU TE, PREKIDAJU TE, TRAŽE TI PARE: Jutjuber Mirko Rašić poslednji prilog imao je samo dva dana pre smrti

07: 34 “ZOVU TE, PREKIDAJU TE, TRAŽE TI PARE”: Jutjuber Mirko Rašić poslednji prilog imao je samo dva dana pre smrti

JUTJUBER Mirko Rašić (33), poznatiji kao Neovlašćeni serviser, a čije je telo danas pronađeno u garaži u Surčinu, poslednji prilog imao je samo dva dana pre smrti.

Najnovije vesti

Originalni tekst