GRAD Zrenjanin u protekle dve godine subvencionisao je kupovinu 150 bicikala za svoje građane i u tu svrhu iz budžeta je izdvojeno milion dinara, a akcija se nastavlja i ovog leta i u prvom delu konkursa izabrani su privredni subjekti kod kojih građani koji budu ostvarili pravo na sufinansiranje mogu nabaviti bicikle.

НАСТАВЉАЈУ СА СУБВЕНЦИЈАМА: Зрењанин обезбедио милион динара за куповину бицикала

grad Zrenjanin

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je konkurs za građane zainteresovane za ovu vrstu kupovine bicikla, kao ekološki prihvatljivog transporta, i pozvao ih da iskoriste subvenciju od 10 hiljada dinara.

– Interesovanje građana u protekle dve godine podstaklo nas je da u ovoj udvostručimo ukupan iznos i obezbedimo u budžetu sredstava koliko u prethodne dve godine zajedno, ukupno milion dinara – naglasio je gradonačelnik Zrenjanina, uz naznaku da će subvenciju moći da iskoristi stotinu sugrađana koji se prijave na konkurs, uz predračun i važeću ličnu kartu sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina, u trenutku podnošenja prijave.    

Rok za prijavu na konkurs je 15 dana od dana raspisivanja, odnosno do utroška sredstava predviđenih za ovu namenu, a najkasnije do 1. decembra ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Vremenska prognoza brža 10.000 puta zahvaljujući veštačkoj inteligenciji

Originalni tekst