Ljubav pjevačice i bivše zadrugarke, koja se dramatično završila razvodom braka, dobila je svoj turbulentan nastavak, te mediji neprestano bruje o detaljima koji tek sada izlaze na vidjelo.

Javno prepucavanje i oglašavanje za medije bivšeg ljubavnog para, Ivane Šašić i Bojana Simića, ni nakon današnjeg dana ne prestaje, te je pevačica uzvratila udarac i objavila nove prepiske.

Bojan je potvrdio, da poslije prevare i razvoda koji se dogodio, nikada nije želio da vrati Ivanu niti da je pokušavao da stupi sa njom u kontakt.

– Piše da sam ja nju zvao, a u životu je nisam okrenuo poslije razvoda. Jedne noći me je zvala u pola tri, nakon razvoda je bila sa mnom! Vidjeli smo se, bili na ručku taj dan, kad smo se razveli. Poslije nekoliko dana došla kod mog brata na Banovo Brdo u kafić, neka slobodno vrati kamere, ljubili smo se pred svima! Ljubila se sa mnom nakon razvoda, a poslije toga s njene strane kreće pljuvačina po meni! Priča da mene interesuju parice, kakve parice?! Para imam za normalan život, da ne brinem. Šutio sam do sada, nisam htio da dajem nikakve izjave, ali sada je preterala sve granice! – izjavio je Bojan.

Nakon iznošenja prljavog veša i raznih rasprava, pjevačica više nije željela da šuti, te se oglasila na svom Fejsbuk nalogu i demantovala svog bivšeg supruga objavom na kojoj se vidi da je ipak volio i pokušavao da je vrati nakon rastanka.

Na sve to vidi se i tetovaža koju joj je posvetio, ali i emotivna pjesma koju joj je proslijedio.

Da li će njen suprug ostati imun na ove poruke i kako će reagovati, ostaje nam da ispratimo.

(express/pinkrs)

The post NASTAVAK LJUBAVNE SAGE! Ivana Šašić razotkrila bivšeg muža, javno pokazala njegove poruke appeared first on Express.

Original Article