Valentina Pino živi život o kojem mnogi mogu samo da sanjaju, ali je zadržala skromnost,voli da pomaže drugima i da volontira u narodnoj kuhinji.

Ćerka Salme Hajek je sa 15 godina već zasenila svoju slavnu majku
Ćerka Salme Hajek je sa 15 godina već zasenila svoju slavnu majkufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao jedina ćerka holivudske glumice Salme Hajek i francuskog biznismena Fransoe-Anrija Pinoa, Valentina Pino je postala čest gost modnih revija, uživa u raskošnim odmorima sa svojom glamuroznom porodicom i na svakodnevnoj bazi sreće neka od najvećih imena i zvezda.

Zaista, čak i njeni brat i sestra spadaju u impresivnu grupu zahvaljujući tatinoj prethodnoj vezi sa supermodelom Lindom Evanđelistom, sa kojom ima 16-godišnjeg sina Augustina i francuskom dizajnerkom enterijera Doroti Leper, sa kojom ima Matildu (22) i Fransoa Mlađeg (25).

Pošto je njen otac predsednik Keringa, francuske luksuzne grupe koja poseduje brendove kao što su Guči, Saint Laurent i Bottega Veneta, Valentina je odrasla sa prirodnim poštovanjem prema najpoznatijim svetskim modnim kućama.

Stoga nije bilo iznenađenje videti kako se elegantna tinejdžerka pridružila svojoj majci superzvezdi i polusestri Matildi na Gučijevoj reviji na Nedelji mode u Milanu 24. februara.

Salma Hajek
foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Moderna tinejdžerka je uparila plavu košulju i kožnu suknju.

Kombinaciju je zaokružila platformama, čarapama do gležnjeva i zlatnom ogrlicom.

To je samo jedna od mnogih prilika u poslednjih nekoliko godina kada se tinejdžerka pridružila svojoj porodici na događajima od izuzetne važnosti.

  • Sa 14 godina pozirala sa prvu naslovnicu

Kada je rođena 2007. godine, njeni roditelji – koji su počeli da se zabavljaju 2006.  godine- u početku su odlučili da je uglavnom drže podalje od pažnje svetske javnosti.


Međutim, Valentina se u godinama koje su usledile, sve češće pojavljivala u javnosti budući da je pratila svoju majku na premijere filmova, intervjima, emisijama,pa i na dobrotvornim događajima. 

Salma i Valentina su zajedno pozirale za naslovnu stranu “Vogue Mexico” u aprilu prošle godine.

U intervjuu vođenom na španskom, otkriveno je kako je Valentina često volela da uzme majčinu odeću i da se nada da radi u Holivudu.

Iako su majka i ćerka bile obučene u dizajnersku odeću za fotografisanje, Valentina je insistirala da često nosi trenerke.

– Svađamo se oko odeće jer ona uzima sve iz mog ormana- zadirkivala je tada Salma.

Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odeću i to mi se uvek sviđalo- dodala je Salma.

– Veoma je dobra sa šminkom. Dobra sam i ja, ali sada me ona uči – pričala je tada glumica.

  • Dobrotvorni rad

Tinejdžerka je istakla kako je nasledila i dobrotvornu prirodu svoje majke dok je govorila o tome koliko je važno biti strastven u rešavanju svetskih problema.

Posebno je objasnila da je dirnuta problemom beskućništva ‘jer imam prijatelje koji nemaju dom.’

Valentina je istakla važnost pomaganja drugima, što čini kroz volontiranje u narodnoj kuhinji.

Naučila sam da svaka osoba koja je beskućnik ima drugačiju priču– rekla je i dodala: 

– Svi pretpostavljaju da su beskućnici zbog droge ili zato što ne rade.-

– Štaviše, kada vidite da neko spava na ulici, on ima istu reakciju: izvinite, ali ne želite da se približite. Mislim da je važno da se približimo i saslušamo, a ne da ih ignorišemo i verujemo da to nije vaš ili naš problem.- ispričala je Valentina jednom prilikom.

  • Želi da bude glumica i reditelj; obožava fotografiju

Valentina je takođe otkrila svoje snove da u budućnosti postane glumica i reditelj. Ali uvek ističe svoju ljubav prema fotografiji.

Tokom igre “What’s In Mi Bag?”, Valentina je pokazala svoj starinski fotoaparat.

– Svoje drugarice fotografišem kamerama za jednokratnu upotrebu-  rekla je ona na snimku i dodala da ide na časove fotografije u školi.

Mnogo mi se sviđaju njene fotografije. Ona uvek ima zanimljivu tačku gledišta. Ona voli fotografiju i voli da sve bude vintage.- pohvalila ju je majka.

  • Skromnost pre svega

Uprkos ogromnom bogatstvu povezanom sa njenom porodicom, Salma je nedavno otkrila da svoju decu drži „skromnom“ za Božić tako što im daje skromne poklone.

Moja deca su skromna. Ne znam kako sam to uspela, ali mislim da je sjajno-

– Za Božić, volim da otvore milione poklona, ali neki od njih su veoma mali, neki su veoma smešni i maštoviti, a onda dobiju jedan ili dva zaista lepa.-

Originalni tekst