JUČE nas je crveni karton Arkadijuša Milika sputao na putu ka dobitnom tiketu, a za danas smo probrali tri utakmice iz bogate nedeljne ponude.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за недељу

Foto Profimedia

Nedelja

14.30 Fejenord – Tvente 1X&|1+&||1+ (1,63)

17.30 Dortmund – Bohum 1&|1+ (1,65)

20.45 PSŽ – Brest 1&2+ (1,58)

Ukupna kvota: 4,25

Fejenord je osokoljen pobedom nad PSV-om u kupu sredinom nedelje, sada dočekuje Tvente sa kojim se bori za drugo mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona i verujemo da će ostati neporažen na svom “De Kajpu“ sa kojeg je samo PSV odneo čitav plen ove sezone. Dodajemo i golove jer su u pitanju dve napadački veoma potentne ekipe.

Dortmund je znantno podigao formu u drugom delu sezone, ostvario je dve pobede uz gol-razliku 7:0 i ne bi trebao da ima problema protiv slabašnog Bohuma.

PSŽ-u večeras fali nekoliko igrača, ali na terenu će biti Mbape, Kolo Muani, Dembele, Vitinja i još par nosilaca igre što bi trebalo biti i više nego dosta da se savlada najveći hit Lige 1.

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MUČIM SE SVE VIŠE, NIJE MI LAKO! Novak Đoković otvorio dušu

PRESEKAO: Novak Đoković doneo odluku o nastavku karijere!

PRESEKAO: Novak Đoković doneo odluku o nastavku karijere!

NOVAK Đoković je prvi put u karijeri izgubio polufinale Australijan opena, spektakularni Italijan Janik Siner se za to pobrinuo (pobedivši Noleta treći put u poslednja četiri susreta), a taj poraz izazvao je i priličnu dilemu kod navijača srpskog asa – kada će on ponovo na teren. Ta dilema je sada otklonjena.

26. 01. 2024. u 23: 03

Originalni tekst