Reper Igor Stevanović poznatiji kao Igor Jack, proslavio je glamurzoni rođendan u jednom poznatom beogradskom restoranu, iako je prvobitno mesto proslave bilo rezervisano za Dubai. 

Informer.rs

Igor Jack

Naime, Igor nije mogao da okupi sve svoje prijatelje na jednom mestu zbog njihovih poslovnih obaveza, te je rešio da sve ono što je unapred rezervisao i platio prebaci u srpsku prestonicu. Kako saznajemo reper je za večeru u klubu Bilionera u Dubaiju platio nekoliko hiljada evra po osobi, ali novac nije žalio ni u Beogradu, pa je samo za jelovnik odvojio čak 5.000 evra. 

Informer.rs

– Igor svake godine napravi veliko slavlje, a ove godine je želeo da bude još veće, pa je na njegovoj privatnoj žurki biti oko 30 prijatelja. Za proslavu je angažovao tim ljudi koji će se pobrinuti do najsitnijih detalja kako bi sve odisalo luksuzom i glamurom – rekao je izvor za “Informer” i dodao:

Informer.rs

Igor Jack

On je za rođendan rezervisao jedan poznati beogradski restoran i uopšte nije štedeo. Tražio je da se napravi poseban meni za njegovo društvo, a taj luksuz će ga koštati više od 5.000 evra. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 evra, a reper je želeo da njegovi prijatelji maksimalno uživaju, pa je tražio da se na stolu nađu najskuplja pića, a naručio je 20 flaša šampanjca. Reper nije štedeo ni kada je prevoz u pitanju pa je svoje prijatelje okupio u luksuznoj limuzini za koju je morao da odvoji pozamašnu sumu novca. 

Informer.rs

Isti izvor je takođe naveo da je veliku ulogu u kompletnoj organizaciji proslave imala Igorova najbolja prijateljica Tijana Ajfon.

Rođendan se slavio do ranih jutarnjih sati, a kako izvor tvrdi mnoge javne ličnosti su se okupile kako bi uveličale slavlje repera. 

printscreen

Podsećamo, Igor Jack objavio je pesmu koja nosi naziv „Babyboi“. Spot za ovu pesmu je pun provokativnih scena, a interesantno je da se u spotu pojavljuje Tijana Ajfon. Pored Tijane u spotu su se našle polugole devojke, a zbog vrelih scena, neki smatraju da je ovo možda i najprovokativniji spot na našoj muzičkoj sceni.

Reper vredno radi na novim projektima i pesmama, a ovaj put planira da nadmaši i sebe kada je muzička scena u pitanju. Nije štedeo ni vreme ni novac kada je odabir saradnika u pitanju, te veruje da će sledeća pesma biti nešto što Balkan do sada nije imao prilike da čuje, a ni vidi.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst