Rajo Simonović, polufinalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, otkrio je da je za dlaku izbegao smrt.

Pevač je prošle godine doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je pao sa motora. On se sada prisetio agonije kroz koju je prošao.

– Ova modrica na ruci mi je od pada sa motora, sto puta sam rekao „Bog me voli, pa me je sačuvao“. Prošle godine sam na praznik Preobraženje pao, bolje rečeno skliznuo sa motora na Adi Bojani. Ušao sam u krivinu, moja nepažnja, kriv sam, to mi je bila opomena – rekao je Rajo za „Grand“.

Rajo je rekao da uvek koristi svu zaštitnu opremu koja je propisana, ali je tada izbegao da stavi rukavice i zbog toga je i povredio ruku.

– Srećom nije bilo većih povreda, uvek kada sednem na motor odgovoran sam. Vozim motor dugo, čak sam i na snimanja „Zvezda Granda“ dolazio motorom iz Podgorice u Beograd. Uvek nosim zaštitnu opremu od glave do pete, ali tog dana nisam stavio rukavice, bilo je vruće. Moja luda glava, nije mi bilo vruće da obučem jaknu i čizme, a nisam stavio rukavice. Srećom, samo je mala povreda na rukama, malo sam ih ogrebao – objasnio je.

On je i ranije pričao o ljubavi prema motorima.

– Kao mlad sam ih izbegavao, imao sam neku averziju, fobiju od nezgoda i padova, čega sam se nagledao, ali kad sam napunio 27 godina izrazio sam želju da kupim mali motorčić sa kojim ću da manipulišem po gradu. Hteo sam da mogu da se parkiram bilo gde, da ne moram da tražim parking za auto i tako da sam uzimao mali motorčić, ali mislim da sam uspeo 20 dana da ga vozim i vratio sam ga u salon kao novog i rekao „Maknite mi ovo ne mogu ja skoro 2 metra na ovo malo, sav se slomih, iskrivih“. Onda sam uzeo jedan pristojan motor od 600 kubika – rekao je za tada pevač.

Ovo je brat Bojane Janković: Bio je veren sa Natašom Bekvalac, a pobedu u rijalitiju su mu osporavali zbog rodbinskih veza

sledeća vest

Originalni tekst