Nataša je rekla da najviše voli da izlazi sa svojom starijom čerkom Hanom.

Pevačica Jelena Karleuša večeras održava besplatan koncert u Beogradu na vodi, a među prvima je došla njena koleginica Nataša Bekvalac u pratnji svoje starije ćerke Hane. 

– Večeras očekujem spektakl i jako dobar provod, došla sam da uživam u Jeleninom uspehu. Oba njena albuma su mi omiljena – rekla je Nataša.

Foto: Foto: G.T.

 

Nataša je istakla da ona i Hana često idu zajedno u provod. 

– Došla sam sa Hanom na koncert, nas dve uvek idemo zajedno u provod. Ona sada ima 16 godina i mislim da je skroz u redu što izlazi. Nije me pitala da li sme da dođe sa mnom na koncert, sama sam je pozvala – rekla je Nataša. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst