Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala još jedan uspešan koncert, a nakon spektakla otkrila je koja pevačicaima potencijal da napuni beogradsku Arenu.

S obzirom na to da je Aleksandra Prijović godinama unazad vredno radila na pesmama koje su postale veliki hitovi, nije čudo što danas puni koncertne dvorane do poslednjeg mesta.

Svi su impresionirani njenim uspehom, a ona je nakon spektakla koji je sinoć priredila publici u Novom Sadu otkrila šta misli o koleginici Barbari Bobak koja je bila gost na njenom koncertu i koja je publiku bacila u trans.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Barbara je izašla na scenu i objasnila, sve se okrenulo naopako, nastao je haos. Ona razvaljuje gde god da dođe, želim da joj čestitam. Jako je posebna, oduševila me je, super je lik i hvala joj što je bila moj gost. Ona će napuniti Arenu, tu nema govora. Kad je žena izašla sve je bilo jasno. Sve što radi je na nivou – rekla je Aleksandra, pa nastavila:

Foto: ATAimages

 

Kada biram goste, tu su ljudi koje jako poštujem. Treba izdvojiti vreme, to je ono što ja ne mogu da zaboravim svakome ko je bio gost na mom koncertu. Uvek sam bila otvorenog srca kada su moje kolege u pitanju.

Podsetimo, Barbara je sinoć Aleksandri na bini dala neobičan poklon, a šta je u pitanju možete pročitati OVDE.

Roditelji Kaće Živković o njenom odrastanju:

sledeća vest

Originalni tekst