FUDBALERI Napretka „ugostiće“ Partizan na stadionu u Humskoj u 1. kolu Superligi Srbije.

НАПРЕДАК - ПАРТИЗАН Повратак српског фудбала, црно-бели гости у Хумској

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

NAPREDAK – PARTIZAN (početak od 21) 

UOČI MEČA 

Usled brojnih rekonstrukcija stadiona u Srbiji fudbaleri crno-belih gostovaće Napretku na stadionu crno-belih. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

TREĆI MANDAT ALEKSANDRA STANOJEVIĆA U PARTIZANU

U prethodnom mandatu, ni izbliza trofejnom kao u premijernom, nije se domogao trofeja, došavši do šesnaestine finala Lige konferencija.

Već je Stanojević pokrenuo buru izjavama protiv novog pravila o dva bonusa u startnim postavama, pokazavši da borbenosti i energije kod njega još uvek ima i pored pređašnjih loših iskustava.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

REKONSTRUKCIJA U LETNjEM PRELAZNOM ROKU

„Rak rana“ zvana odbrana je zahtevala rekonstrukciju. Doveden je štoper Nihad Mujakić iz turskog MKE Ankaragučnua, Sarajlija kog Stanojević zna iz kratkog perioda rada u Turskoj. Na levom beku je Slovenac Mario Jurčević, doveden kao slobogdan agent sa prethodnim iskustvom u Apolon Limasolu. Ispred njih bi trebalo da bude zadnji vezni iz Hondurasa Kervin Arijaga, momak koji je sa 26 godina prvi put u evropskom fudbalu, došavši iz MLS-a.

Što se tiče napada, potpisana su nova imena na pozicijama krila i centarfora. Od 20-godišnjeg igrača iz Gane Ibrahima Zubairua još valja videti šta se može učiniti. Radi se o pridošlici iz Jedinstva Ub sa prvim profesionalnim iskustvom u rodnoj državi. Sa tom predistorijom može samo da pevaziđe očekivanja. Na lokaciji nešto bližoj Beogradu našli su Ibrahimovog vršnjaka na desnom krilu – Janko Jevremović je došao iz Kolubare Lazarevac.

Da se ne može bez povratka „Partizanove dece“ pokazuje i akvizicija Đorđa Jovanovića iz Bazela na mestu napadača.

LEGENDA PARTIZANA PREDVODI NAPREDAK

Posle angažmana u reprezentaciji do 21 godine, Goran „Plavi“ Stevanović se vraća na klupu Kruševljana. Jedan od najboljih igrača Partizana osamdesetih je boravio i na klupi tog kluba u sezoni 2009/10.

Napredak je prtilično „zabiberio“ već ljutu čorbu u koju je Partizan upao tokom prolećnog dela prethodne sezone pobedom 1:0 u Humskoj i remijem 3:3, gde je Zahid pogotkom u 89. minutu spasao crno-bele.

Povratak Stanojevića, nova imena, klupska legenda predvodi rivala, status gosta nas vom terenu su glavne teme duela na „Stadionu Partizana“, uz pritisak iole pristojne partije i pravdanja uloge favorita na početku sezone.

Raspored prvog kola Superlige Srbije:

Petak:

Radnički 1923 – Železničar 19.00
Napredak – Partizan 21.00

Subota:

Crvena zvezda – Jedinstvo 20.00
Čukarički – Radnički niš 20.00
Mladost – OFK Beograd 20.00

Nedelja:

Novi Pazar – Spartak 17.30
Tekstilac – Vojvodina 19.30
TSC – IMT 19.30

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst