NAPOLJU ĆEMO IMATI SUSRET OČI U OČI! Tomović nazvao Gagija ‘INTELEKTUALNOM AMEBOM’, pa mu poručio: Jedva čekam da se bolje upoznamo (VIDEO)

0
5

AKTUELNO

Domaći

NAPOLJU ĆEMO IMATI SUSRET OČI U OČI! Tomović nazvao Gagija 'INTELEKTUALNOM AMEBOM', pa mu poručio: Jedva čekam da se bolje upoznamo (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Šopićeva ga osudila.

Zadrugari večeras biraju koga će od ovonedeljnih potrčaka, Mime Živković i Gagija Đoganija, nominovati za izbacivanje. Red je došao da svoje mišljenje iznese i Vladimir Tomović, koji je imao žestoke sukobe i sa Mimom i sa Gagijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem. Slušam ove hvalospeve o gospodinu, malo se stidim u ime svih vas. On je jedini čovek koji je meni u negativnom kontekstu pomenuo porodicu. Ovo je još jedan od razloga što me je sramota što sam došao u duel sa njim, ne znam kako da ga nazovem. Ako kažem: "Intelektualna ameba", on to neće shvatiti. Jedan od ljudi koje u popodnevnom dremanju sanjam i jedva čekam da se bolje upoznamo. Jedva čekam susret sa njim napolju – pričao je Tomović.

To je pretnja – dobacio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažu da je naivan, on je glup, nije naivan. Misli da svi treba da pričamo lepo o njemu. Niko nije naivan ovde, postoje samo glupi i pametni. Tu smo, do kraja rijalitija nećemo imati konflikt, ali ćemo napolju imati susret oči u oči – nadovezao se Crnogorac, pa nastavio:

Mima mi je bila jako iritantna u početku. Kada sam shvatio da iritira 90% kuće, počela je da mi prija. Ne zna kada da stane. Poentira, pa nastavi. Samo treba da poradi na tome i da bude ozbiljan rijaliti učesnik. Nominujem Gagija – završio je Tomović.

pročitajte još

MNOGI SU TE OSUĐIVALI, KAO ČUDNU BUBU POSMATRALI… Anabela se emotivnom porukom obratila Luni, Đoganijeva odmah reagovala! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šopić je osudila Tomovićevo izlaganje.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

Domaći

Tomović BESAN zbog BLISKOSTI Dragane i Gagija! Vladimir UVREDIO Đoganija, spomenuo mu Lunu, pa ZAMALO NASRNUO na njega! (VIDEO)

Zadruga

OČI U OČI! Ermina suočila Baneta i Gagija, pa pokušala da ih POMIRI, oni bacili SVE KARTE NA STO! (VIDEO)

Zadruga

SKOVALI PAKLENI PLAN! Janjuš i Tomović SPOJILI Miličin i Filipov krevet, pa odlučili da IZNENADE Ivanu Šopić! (VIDEO)

Zadruga

U GAGIJA NIJE POLAGALA VELIKE NADE, a onda ju je on iznenadio ovim POTEZOM! (VIDEO)

Showbiz

TOMOVIĆ KIPTI OD BESA ZBOG GAGIJA: Kad vidi šta mu je poručio, Đoganiju će PASTI MRAK NA OČI

Zadruga

DALILA MU OVO NEĆE OPROSTITI! Tomović se POKAJAO jer nije uradio OVO!

'Original Article