Mnogi astrolozi su se danas oglasili putem društvenih mreža, ističući da napokon kreće lakši i mirniji period i to zbog novog kretanja Merkura.

– Merkur danas, 18.1. kreće direktno. Nećemo odmah i danas osetiti benefite, ali za par dana nam se vraća koncentracija i fokus. Još par dana će biti u stacionaru. Ne žurite. Ako imate osećaj da stojite u mestu, da čekate ili da se dogovori odlažu – da, kasne. Odmorite, kulirajte, budite strpljivi. Lagano, svakim danom se vraćamo u normalu, tako da bez sekiracije.

 Najintenzivniji period je kada Merkur menja smer i iz retrogradnog kreće direktno i obrnuto. Budite strpljivi još par dana. Ali kako dani odmiču, vraća nam se fokus, jasnoća i koncentracija.

Od druge polovine januara do 11.2. je odličan period za kreiranje poslovnih ideja. Zapisujte ciljeve. Ali, sledi nam uspeh i na privatnom planu i sve ljubavne situacije – navodi astrolog Sandra Ristić, dok njena koleginica ističe sledeće:

Pixabay

Merkur

– Ako ste u prethodnom periodu zapinjali, ako niste bili sasvim sigurni kako će se rasplesti neke situacije bitne za vas, Merkurov pokret prema napred 18.1. uz Marsov koji je krenuo 12.1., sada stvaraju plodno tlo za realizaciju.

Izglađujemo stare nesporazume. Odlučujemo se za nešto. Izgovaramo ono što smo dugo nosili u sebi. Otpuštamo. Dobijamo odgovor, poruku, rešava se zaostala dokumentacija. Vreme da prošlost ostavimo iza sebe i jasno stvorimo ciljeve koje želimo ostvariti. Osmislite smisao novog cilja. Ovo je zapravo idealno vreme kada vam mogu postati jasniji vaši ciljevi i planovi za budućnost, pa doprinesete nešto po tom pitanju. Obavite kratki razgovor sa samima sobom. I krenite! Sve će se zaokružiti i dobiti smisao oko 7.2. kada se Merkur vrati na mesto s kojeg je krenuo retrogradno – otkriva astrolog Gordana Goca Tomašević.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst