Aleks Nikolić nije se potresla zbog prozivki koje joj je uputio otac njenog deteta.

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Aleks Nikolić i Filip Car nedavno su dobili ćerku Leonu, ali su ipak stavili tačku na svoju ljubav.

Sinoć se u toku emisije „Narod pita“ uživo uključio Car, koji je prokomentarisao bivšu devojku Maju Marinković i tom prilikom se izlanuo da ga istovremeno zove Nikolićeva. 

Foto: Informer

 

Aleks je zatim poslala poruku voditelju Darku Tanasijeviću u kojoj je pisalo:

Rekla sam mu da me ne uznemirava, imam nekoga u životu, ova agonija mi ne treba. Dete može da vidi kada hoće, a zvala sam ga, nisam ni znala da se uključio u emisiju.

Foto: Instagram printscreen

 

Filip je nakon njenih reči prokomentarisao vest da majka njegovog deteta ima novog partnera, rekavši da je sam kriv jer je tražio ženu u rijalitiju, da je šokiran što je za dva meseca stigla da se „izoperiše, izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa njim“ i dodao da proživljava horor jer ne viđa ćerku.

Iako su mnogi očekivali da će mu Aleks žestoko odbrusiti putem društvenih mreža, ona je jutros samo objavila fotku sa ćerkom:

Foto: Printscreen/Instagram/aleks_mima_official

 

Dobro jutro – napisala je Aleks u opisu storija na Instagramu.

Podsetimo, Car je nedavno govorio o odnosu sa Aleksandrom, ali i njenom majkom, a više o tome možete pročitati OVDE.

Lepa Brena pokazala savršeno izvajane noge u sedmoj deceniji, pa raspametila publiku! Pevačica održala koncert za pamćenje (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst