Stvarno je šteta što lepu Milicu i inače ne viđamo u ovakvim izdanjima.

Milica Gacin
Milica Gacinfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Gacin u poslednje vreme blista kad god je vidimo na malim ekranima, međutim malo ko zna za veliku životnu dramu koju je voditeljka Slagalice proživljavala prethodnih godina. Milica veoma retko priča o svojoj privatnosti, ali je nedavno napravila izuzetak i otkrila nam da se borila sa opakom bolešću.

– Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom, koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora – ispričala je lepa voditeljka sa “Gloriju”

I pored svih mera predostrožnosti bolest se na žalost ipak vratila posle nekog vremena, a obrazloženje doktora je veoma iznenadilo Milicu.

Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio: “Zato što se nerviraš”. Potpuno staloženo mi je ispričao da se ne vredi nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako – ispričala je tada Gacinova.

Nakon što je iz ove velike životne borbe izašla kao pobednica, Milicu smo nastavili da gledamo svakog dana u blistavim izadnjima na televiziji.

A sada je, povodom Nove godine, posebno zablistala. Obukla je roze toaletu “bez ramena” i rukava, a specijalan detalj je bio na prednjem delu ove haljine, koji je bio u obliku mašne.

Originalni tekst