Bivša rijaliti učesnica, Milijana Bogdanović, šokirala je javnost kada se udala za 53 godine starijeg Milojka. Ipak, taj brak nije potrajao, a u rijalitiju “Parovi” Milijana je bivšeg muža varala i na njegove oči.

Kontroverzna rijaliti učesnica, poslije kraha braka, nizala je skandale, a trenutno je, kako pišu mediji, u vezi sa 20 godina starijim muškarcem.

Također, političar Aleksandar Požgaj bio je učesnik nekoliko sezona rijaliti šou programa “Parovi”.

Naime, njegovo posljednje učešće u pomenutom rijalitiju je privuklo veliku pažnju i to sve zbog odnosa sa kontroverznom učesnicom Milijanom Bogadanović, koja je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem.

Špekulisalo se i da su Aleksandar i Milijana bili čak i intimni, iako je on u tom trenutku bio u braku, pa čak i skidao burmu zbog cijelog pritiska koji je u tom trenutku imao, da bi se potom po završetku rijalitija potpuno povukao iz javnog svijeta.

Naime, kontorverzna Milijana, danas radi kao kondukterka u autobusu, na svojim društvenim mrežama ne prikazuje trenutnog partnera, međutim, svoje vrele fotke u kupaćem kostimu ne libi se da podijeli.

(Express/najportal.ba)

Originalni tekst