Anđela i Bulić su bili zajedno u Smederevu, na jednoj fudbalskoj utakmici.

Drugoplasirana učesnica “Zadruge 6”, Ana Ćurčić i biznismen Aca Bulić nedavno su stavili tačku na svoj odnos, koji su započeli nakon Aninog izlaska iz rijalitija. 

Nakon raskida veze, Bulić je izgleda odlučio da se pomiri sa svojom bivšom suprugom, sa kojom je uhvaćen zajedno u gradu.

Foto: ATA Images/E-Stock

 

Naime, Aca je jučebio na utakmici “Radničkog” u Smederevu, kluba u kojem je zaposlen i to u interesantnom društvu.

Sa njim je sve vreme bila njegova nevenčana supruga Anđela, sa kojom je po svemu sudeći rešio da ostane, nakon što je ostavio Anu.

Foto: ATAIMAGES

 

Dok je Bulić žurio ka svom besnom automobilu, Anđela je sve vreme išla za njim, a iako se nisu držali za ruke, mnogi su komentarisali da su se pomirili.

Kako će Ana reagovati na njegovu prisnost sa suprugom, ostaje nam da vidimo.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Osman Karić otkrio sledećeg rijaliti učesnika! Evo ko ulazi u

sledeća vest

Originalni tekst