Jelena Karleuša najavila je na svom Instagram profilu da će uskoro održati koncert u BiH, odnosno u Tesliću.

“Dragi Deda Mraze, vidimo se 29. decembra na koncertu u Tesliću, a zatim i na dočeku Nove 2023. u Beogradu. Umjesto ti meni, ja ću tebi ispuniti želju u ponoć! Samo treba da mi šapneš šta želiš da ti otpjevam”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj sjedi Djeda Mrazu u krilu.


Podsjećamo, Jelena je nedavno zaprijetila da neće više nastupati u Bosni “ako mediji nastave širiti laži”. Povod za tu njenu reakciju su sporne izjave koje je prenijela na svojim društvenim mrežama kada je stala u obranu modnog brenda Balenciaga.

Tada se posebno obratila “ženama iz Bosne”.

“‘Balenciagom’ su se posebne našle pogođene ženske osobe iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam ‘Balenciaga’ stvari. Izgleda da je ‘Balenciaga’ baš imala veliki uticaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s ‘Balenciagom’ tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez ‘Balenciage’ ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda”, poručila je Karleuša sarkastično, no objavu je brzo uklonila.

Originalni tekst