Muzička zvezda prisetila se promocije albuma koja se dogodila neposredno pre ubistva njenog tadašnjeg partnera, Zorana Davidovića Ćande.

Jelena Karleuša na sceni je skoro 30 godina, a izdala je 12 studijskih albuma. Muzička zvezda ima nebrojano hitova, a danas se prisetila jednog, koji je objavila neposredno pre nego što je ubijen njen tadašnji dečko Zoran Davidović Ćanda.

– „Konačno da vas upoznam, ovo je moj novi dečko, sve ono što si ti u meni ubio, za jedno veče on je već oživeo, kao nova žena ova, može svet da osvoji. Ceo život biću tvoja trauma…“ – započela je JK obraćanje stihovima svoje numere, pa dodala:

Foto: printscreen instagram

 

– Promocija albuma 1999. godine i jedna od pesama koje nikada više nisam otpevala. Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko i ja sam ceo album povukla. 2001. godine sam izdala album „Ludača“ i vratila se na scenu. Kakav je ovo tekst, kakva je ovo pesma. A možete i da vidite kako sam izgledala pre 25 godina – poručila je Karleuša putem Instagrama. 

Podsetimo, Jelena Karleuša detaljnije o upoznavanju, ali i vezi sa Zoranom Davidovićem Ćandom ekskluzivno je govorila sa Draganom J. Vučićevićem u podkastu Informer TV, koji je sa više od miliona i 300 hiljada, dosad, najgledaniji podkast snimljen na ovim prostorima.

sledeća vest

Originalni tekst