Atraktivna plavuša je nakon intervencije, po prvi put je progovorila o strahu sa kojim se susrela nakon saznanja da ima promenu na dojci. 

– Samo saznanje da postoji promena me je iznenadilo. Imala sam sreću što sam na osnovu svoje intuicije uradila pregled. Po prirodi nisam plašljiva osoba, ali sam ovog puta prvi put osetila strah – kaže Milena Vučić i dodaje:

Najveći mir mi je ulio doktor koji me je pregledao, potom Nikola, sestra i majka. Pripremila sam se, zakazala intervenciju i otišla na odmor sa Nikolom i decom. Taj period mi je bio potreban da se opustim i vratim sigurna i opuštena sa puta.

instagram/vuchicmilena

 

Kako ističe, napustila je kliniku, ali se čeka rezultat poslednjeg nalaza koji će potvrditi da je sve u najboljem redu.

– Sve što se meni desi mislim lako ću rešiti, ja sam jaka mogu sve. Važno mi je bilo da znam kakav je postupak, zbog dece koja su navikla da provode vreme sa mnom. Međutim, doktor mi je objasnio da intervencija kratko traje, da ću ubrzo moći normalno da funkcionišem. Hvala Bogu, bilo je tako kao što je rekao – priča Vučićeva. 

Nakon uspešne operacije Milena sa osmehom priča i apeluje koliko je bitno ići redovno na preglede kod lekara.

instagram/vuchicmilena

 

Bilo bi dobro da se više edukujeno, budemo pažljivi i odgovorni prema sebi. Ne treba paničiti, ali treba biti prizeman i biti nežan prema svom telu i zdravlju. Očigledno je da je svaki redovan pregled jako važan– završava pevačica.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst