Pjevačica Milica Pavlović oglasila se na društvenim mrežama nakon što 20 dana se nigdje nije pojavljivala niti oglašavala.

Njeni fanovi zbog njene odsutnosti bili su zabrinuti, čak su na društvenim mrežama pisali kako je najbolje da odu do njenog doma kako bi provjerili šta se dešava s pjevačicom, obzirom da je ovo prvi put u njenoj karijeri da se duži period nije oglasila.

Milica je objavila video na društvenoj mreži Instagram i objasnila svojim pratiocima zašto je nije bilo, a kroz prizore iz videa možemo zaključiti da je sve u najboljem redu te da pjevačica uživa na odmoru.

  • Poslije više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih. Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije – mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam, nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam vidjela ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli gdje sam i šta se dešava, ali vjerujem da me razumijete. Morala sam da se isključim iz svega, kako bih resetovala svoje tijelo, glavu i dušu. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir, raj i energija su me posebno inspirisali i prvi dan u Srbiji sam iskoristila tako što sam jedva dočekala da sletim na aerodrom i uletim u muzički studio… Znamo se, odužiću vam se za to što sam vas malo “stresirala” u ovom periodu… Pametno sam ih iskoristila i sigurna sam da ćete voljeti sve ono što mi je “kliknulo” dok sam sjedila na plaži na Maldivima i razmišljala o tome šta je to posebno što bi oduševilo i što žele moji fanovi… I mislim da smo na nekoliko koraka od toga – rekla je Pavlović na društvenim mrežama.

(S. Čengić / Express)

Originalni tekst