Siniša Mihajlović ostavio je iza sebe neizbrisiv trag, ne samo kao sportista već i kao čovjek.

Humanim djelima i dobrotvornim akcijama iza kojih je stajao ne zna se broj, prije svega zato što on nije želio da se za to zna.

I danas se priča o plemenitom gestu pred crkveno vjenčanje sa Arijanom, kada su na pozivnicama koje su poslali gostima naglasili da ne žele poklone, već da umjesto toga svi nešto doniraju dječjem selu u Sremskoj Kamenici.

Bilo je još toga… A evo šta je Dražen Mihajlović otkrio prošle godine, uoči utakmice na stadionu „Crvene zvezde”, odigrane u čast njegovog brata. Jedno ime posebno je istakao.

  • Željko Joksimović je jedan od rijetkih muzičara koji je te 2007. godine pristao da dođe na Sinišinu oproštajnu utakmicu, koja je bila humanitarnog karaktera. Prihod je išao za dječje selo u Sremskoj Kamenici – otkrio je Dražen i istakao da je humanitarnu akciju njegovog brata ispoštovao samo Joksimović, prenosi Hello.
  • Sva prikupljena sredstva su uložena u dva stana koja je Siniša kupio za djecu koja, kada napune 18 godina, mogu da izađu iz doma i da se osamostale. Željko je jedan od rijetkih muzičara koji je došao i htio da učestvuje u svemu tome bez ikakve nadoknade. Bio je prisutan i na toj utakmici i poslije na večeri. Ovim putem mu porodica Mihajlović zahvaljuje poslije toliko godina.

(Express / CDM)

Originalni tekst