U sredu, 8. maja, u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, biće održan prvi The Luxury Network Adria Insight Series, vodeći događaj u industriji luksuza. Radi se o ekskluzivnom događaju koji će na jednom mestu okupiti stručnjake i kompanije različitih profila i pružiti im jedinstvenu priliku za povezivanje sa ključnim akterima industrije i ostvarivanje značajnih poslovnih prilika.

Učesnici The Luxury Network Adria Insight Seriesa mogu očekivati niz zanimljivih predavanja, panel diskusija i razgovora sa predstavnicima industrije luksuza. Takođe, imaće izvanrednu priliku za networking, kao i platformu za obrazovanje, inspiraciju i saradnju kako bi se podstakao napredak za sve prisutne.

U okviru ovog događaja, prisutnima će se obratiti renomirani govornici, stručnjaci i stratezi luksuznog brendiranja, koji će podeliti znanja i iskustva iz svojih dugogodišnjih karijera. Govornici:

  • Sascha Lilic, kreativni direktor u modnoj industriji, koji sarađuje sa vodećim svetskim modnim časopisima i modnim dizajnerima,
  • Tom Meggle, koji je karijeru gradio u brendovima Louis Vuitton i Cartier, a sada je konsultant za luksuzne brandove i pružalac premijum usluga,
  • Amal Ameen, serijska preduzetnica iz Katara, na Bliskom Istoku poznata i kao modni mogul koji u svom vlasništvu ima Vogue caffe Doha, kao i linije parfema i kozmetike,
  • Fares Ghattas,  globalni CEO The Luxury Network grupacije, koji radi sa vodećim luksuznim brendovima iz različitih industrija. 

Događaj organizuje The Luxury Network Adria, deo svetske grupacije The Luxury Network, prisutne u 40 zemalja, a koja je počela sa poslovanjem i u našem regionu. Imajući u vidu da je reč o grupaciji koja okuplja i povezuje stručnjake i kompanije iz luksuznih industrija, cilj regionalne The Luxury Network Adrije je da spoji sve uključene u ovu brzorastuću industriju u regionu i pruži im prostor i mogućnost za dalji rast i razvoj. Osim toga, uz pomoć razvijenih predstavništava The Luxury Network-a u svetu, regionalna kancelarija otvoriće vrata u svet za sve kompanije iz regiona koje žele da istupe na određeno tržište i promovišu se na istom.

Prvi korak ka tom cilju je upravo The Luxury Network Adria Insight Series događaj, otvoren za sve preduzetnike i inovatore iz industrije luksuza, predstavnike i dobavljače luksuznih i modnih brendova, ali i pružaoce usluga u premijum sektoru, kako bi im se omogućila jedinstvena prilika za povezivanje i ostvarivanje saradnje.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti na linku: The Luxury Network Adria Insight Series 

Najnovije informacije u vezi sa događajem možete pratiti na društvenim mrežama regionalne The Luxury Network Adrije: TLN Adria Instagram

Post Views: 25

Originalni tekst