Centar Filadelfija Iglsa, Džejson Kelsi, polako završava svoju karijeru i ide ka penziji što bi potencijalno bila tužna vest, međutim prema viralnim snimcima po društveni mrežama izgleda kao da živi “najbolje godine svog života”.

Džejson Kelsi, sedmostruki centar Pro Bowl, bio je u nedelju u Njujorku na utakmici svog mlađeg brata – Travisa Kelsija (za neke poznatiji kao dečko pop pevačice Tejlor Svift).

Čifs, tim za koji igra Travis Kelsi, uspeo je ubedljivo da pobedi Bafalo Bilse rezultatom 27-24 i dođe do svoje šeste uzastopne pobede. Iako je uspeh bio ogroman, ono što je gledaocima i na terenu i van njega privuklo pažnju ipak je bio “nastup” starijeg brata Kelsija – uprkos prisustvu Tejlor Swift, koja to radi već neko duže vreme.

Zbog Travisovog tačdauna, koji je omogućio pas Patrika Mahomesa, Džejson Kelsi je bio oduševljen, i tu radost nije krio. Kamere na stadionu Hajmark zabeležile su Kelsija starijeg kako vrišti bez majce sa pićem u ruci. Na društvenim mrežama tim Čifsa opisali su ga kao “No. 1 hype man”, u prevodu kao “najvatrenijeg navijača”

NO. 1 HYPE MAN!!!!@JasonKelce x @newheightshow pic.twitter.com/S9k3shjOf5

— Kansas City Chiefs (@Chiefs) January 22, 2024

Džejson Kelsi je takođe viđen i pre utakmice, okružen navijačima Bafala, kako pije iz kugle za kuglanje i veseli se.

Jason Kelce: Man of the People pic.twitter.com/QANv97Rb9P

— New Heights (@newheightshow) January 21, 2024

Porodica Kelsi

U poslednje vreme budućnost Džejsonove karijere u NFL je jedna od tema u svetu sporta. Nakon što je Filadalfija Igls, tim u kom je Džejson proveo celu svoju profesionalnu karijeru, pretrpeo poraz od Tamoa Beja, stariji brat Travisa Kelsija rekao je svojim saigračima da planira da se povuče.

Kelsi, šampion Super Bowl-a i šestostruki All-Pro, kasnije je pojasnio te navode i rekao da takvu odluku još nije zvanično doneo i da će je objaviti kada za to dođe vreme.

Post Views: 16

Originalni tekst