OVAN

Posao – Retrogradni Merkur potrudiće se da vam oteža pregovore, ali zbog ulaska Jupitera u vaš znak osetićete nalet pozitivne energije.To je kao da ćete umati čuvara u senci koji vas ššiti od negativnih uticaja sa strane. Poslovna situacija će zbog retrogradnog Merkura stagnirati, odnoso ima da ide korak napred, a nazad dva.

NAJMOĆNIJI ASTRO DATUMI POČETKOM MAJA! Iskoristite dobar položaj PLANETA – ovo su ključni PERIODI

NAJMOĆNIJI ASTRO DATUMI POČETKOM MAJA! Iskoristite dobar položaj PLANETA  - ovo su ključni PERIODI

VEČERAS TAČNO U 22:41 ČAS STIŽE I POMRAČENJE SUNCA! Promene koje će zadesiti SVE ZNAKOVE zodijaka će biti kao GROM iz VEDRA NEBA

VEČERAS TAČNO U 22:41 ČAS STIŽE I POMRAČENJE SUNCA! Promene koje će zadesiti SVE ZNAKOVE zodijaka će biti kao GROM iz VEDRA NEBA


NAJMOĆNIJI ASTRO DATUMI POČETKOM MAJA! Iskoristite dobar položaj PLANETA  - ovo su ključni PERIODI


NAJMOĆNIJI ASTRO DATUMI POČETKOM MAJA! Iskoristite dobar položaj PLANETA – ovo su ključni PERIODI

sledeća vest

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam strast, flert i mogućnost zaljubljivanja. Ukoliko ste slobodni, imaćete priliku da se zaljubite kao nikada u životu. Imaćete fatalan susret sa osobom koja je atraktivna.

Zdravlje – Odlično.

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko ne mora da brine o parama do 8. maja

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko ne mora da brine o parama do 8. maja

POZNATI SU PO SVOJOJ LEPOTI! Ovi horoskopski znaci plene izgledom!

POZNATI SU PO SVOJOJ LEPOTI! Ovi horoskopski znaci plene izgledom!

BIK

Posao – Venera u Ovnu donosi vam pojačan stres, ali više zbog toga jer sami sebi namećete velika očekivanja. Retrogradni Merkur stvara vam nepovoljnu nedelju za novac. Nije dobar momenat za ulaganja i podizanje kredita. Imate podršku jednog Ovna na poslu.

Ljubav – Venera u polju tajni donosi vam tajnu simpatiju. Neko ima skrivene namere prema vama i predložiće vam da se viđate iza zatvorenih vrata. Ukoliko ste u braku, isplivaće detalji koji vam se neće dopasti.

Zdravlje – Nesanica.

Freepik.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao – Retrogradni Merkur i Mars u Ribama vam stvaraju probleme, pa u narednoj nedelji ne treba da se nadate da ćete završiti bilo šta bitno. Bićete u zabludama zbog Marsa u Ribama, pa ste u fazi kada lako možete da budete prevareni na poslu.

Ljubav Jupiter u Ovnu donosi vam poboljšanje situacije u ljubavi. Osoba sa kojom se družite godinama može lako da vam postane nešto više od prijatelja.

Zdravlje – Slabije.

Podsetimo, retrogradni Merkur najgore će uticati na 4 znaka.

RAK

Posao – Retrogradni Merkur u dvanaestom polju donosi vam loše procene, pa nemojte da se začudite ako saznate za neke tračeve. Jupiter i Venera u desetom polju donose vam snažan poriv za promenom posla, jer smatrate da samo ako ga promenite možete i da napredujete na istom.

Ljubav – Venera u deestom polju može da vam donese kratkotrajni flert na radnom mestu. Međutim, to neće biti nešto što vam odgovara. Posao vam je glavni problem u ovom periodu.

Zdravlje – Osetljivo.

Pixabay

Jupiter ulazi u Ovna 10.maja

LAV

Posao – Sunce u aspektu sa Uranom u Biku donosi vam nagle promene na radnom mestu. Retrogradni Merkur vas upozorava da ne ulažete novac, jer će situacija sa parama biti klimava do 4. juna. Nije isključeno da ćete neočekivano promeniti radno mesto ili profesionalno usmerenje. Očekujte daleko putovanje.

Ljubav – Uran u Biku donosi vam krizu, pa sve više u bilo kakvim odnosima tražite slobodu. To je sudar starog i novog, pa nikako da ustanovite kako se osećate prema osobi do koje vam je stalo. Imaćete poznanatsva preko posla.

Zdravlje – Slabije.

DEVICA

Posao – Retrogradni Merkur usporiće vaše planove na poslu. Bićete pod stresom, a pre svega jer sami nećete moći da se organizujete od 10. maja. Sunce i Uran ukazuju da u ovom periodu nerado učite nešto novo, pa vam to zadaje dodatne muke.

Ljubav – Neptun u aspektu sa Marsom donosi vam otežanu komunikaciju sa voljenom osobom. Retrogradni Merkur će vam doneti dodatno nerazumevanje. Nije dobra sedmica za početak nove romanse.

Zdravlje – Slabije.

pexels.com

VAGA

Posao Venera u Ovnu vas je razbudila, pa imate ideje kako da unapredite posao koji radite. Uz podršku Jupitera, očekujte važan poziv koji može da promeni tok dešavanja u karijeri. Ovnovi će vam biti zanimljivi partneri u poslu, a sa Ribama treba da pazite da ne budete prevareni.

Ljubav – Najvažnije je da budete iskreni u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Venera u Ovnu probudila je u vama želju za flertom. To znači da lako možete da se zaljubite na prvi pogled.

Zdravlje – Glavobolje.

ŠKORPIJA

Posao Mars u aspektu sa Neptunom vam daje osećaj da teško završavate obaveze, pa nikako ne uspevate da se organizujete. Retrogradan Merkur ukazuje da treba da se čuvate preveliih očekivanja i prijatelja koji vam daju savete. Venera u Ovnu usloviće ubrzan tempo na poslu, pa treba da probate da budete racionalniji.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam flert na radnom mestu. Neko koga poznajete preko poslovnih konatakata će vas iznenaditi svojom inicijativom.

Zdravlje – Sklonost bakterijama i virusima.

pexels.com

STRELAC

Posao – Sunce u aspketu sa Uranom donosi vam neočekivane promene na poslu. Jupiterov ulazak u Ovna će vas razbuditi, pa ćete preduzeti korake koji mogu da vam promene posao na bolje. Nije isključeno da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja će vam doneti kreativniji period.

Ljubav Retrogradni Merkur donosi vam povratak stare ljubavi. Neko ko vam je bio drag u prošlosti želeće da obnovite kontakt. Nije dobar period za povratak na staru ljubav. Umesto toga fokusirajte se na budućnost jer ćete imati novo poznanstvo.

Zdravlje – Bolje.

Saznjate da li ćete dobiti novac do 15. maja.

JARAC

Posao – Retrogradni Merkur u šestom polju donosi vam usporavanje planova na radnom mestu. To znači da ne treba da započinjete ništa važno u ovom periodu. Imate ideje da pokrenete samostalni biznis, ali nije najbolji trenutak.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam bavljenje porodičnim obavezama. Zapravo se sve odvija brže nego što biste želeli. Ovo nije najbolji period za početak romanse.

Zdravlje – Slabije.

Freepik.com

VODOLIJA

Posao – Jupiter i Venera u Ovnu donose vam moćan period za pregovore. Imate priliku da ubedite druge u svoje stavove. Ovo je prilika i za kraće putovanje. Iako je Merkur retrogradan, na vas to neće mnogo uticati, pa ćete ostvariit koristi u ovom periodu.

Ljubav – Retrogradan Merkur donosi vam staru ljubav. Ako ste u braku biće nesuglasica oko stana. Imaćete potrebu više da budete slobodni. Venera u Ovnu donosi vam flert preko poruka.

Zdravlje – Bolje.

Saznjate kakav je vaš ljubavni horoskop do 15. maja.

RIBE

Posao- Jupiter 10. maja ulazi u Ovna, što će povoljno uticati na vaše finansijsko stanje. Moguće je da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu. Jedno je sigurno, mnoge osobe prijatno će vas iznenaditi sa svojim ponašanjem. Sunce i Uran u Biku donose vam više poziva sa posla i to će vas pomalo uznemiravati, ali je nedelja dobra za popravljanje finansijske situacije.

Ljubav – Retrogradni Merkur vas koči da krente napred u ljubavi. Neko iz prošlosti opet će zakucati na vaša vrata, pa će u vama probuditi stara osećanja. Pripremite se za neočekivani flert i pozive od bivših partnera.

Zdravlje – Osetljivo.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama





PROČITAJTE JOŠ

Original Article