Pred nama je nedelja u kojoj nas očekuje mlad Mesec u Vodoliji (9. februar), koji će snažno uticati na sve horoskopske znakove, a najviše na Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije. Mlad Mesec je idealan period godine kada treba započeti nešto novo, a to se ponajviše odnosi na Vodolije, Vage i Blizance. Sunce, Pluton i Merkur boraviće takođe u Vodoliji, tako da se nalazimo u periodu koji donosi velike promene u svim životnim oblastima.

OVAN

Posao  – Mars u Jarcu donosi vam veliku borbu na radnom mestu, ali i situacije u kojima ne znate kako da reagujete. Verovatno ćete biti ljuti zbog novonastalih okolnosti na radnom mestu. Iskoristite uticaj Merkura iz Vodolije od 5. februara da potražite savet prijatelja. Borićete se za uvećanje zarade, ali će to ići veoma sporo.

Ljubav – Venera u Jarcu može da uslovi flert na poslu ili ljubav sa osobom koju poznate sa radnog mesta. To je neko ko je ambicioazn ali ima velika očekivanja od vas. Najvažanije je da zapamtite da voljenu osobu na treba da opterećujete poslovnim problemima.

Zdravlje – Lošije.

BIK

Posao – Ulazak Merkura u Vodoliju u aspektu sa Plutonom može da donese poteškoće već na samom početku februara. Pokušavaćete da ostvarite bolju zaradu na radnom mestu ali će vas neko blokirati. Iskoristite Mars i Veneru u Jarcu za putovanja i kontakte sa inostranim firmama. Mogućnost dalekog putovanja.

Ljubav  – Mars i Venera u bliskom susretu donose vam eksploziju strasti, ali i veliku privlačnost prema jednoj osobi. U ovom periodu ćete biti puno dešavanja u emotivnom smislu, tako da vam neće biti dosadno. Ukoliko ste slobodni, očekujte susret koji može da vam pomeri tlo pod nogama.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao – Ulazak Merkura u Vodoliju donosi vam preispitivanje širih mogućnosti na poslu, koje imaju veze sa inostranstvom. Tako da naredne nedelje treba da iskoristite za potencijalna putovanja, ali i mogućnost rada u inostranoj firmi. Ovo je vreme učenja novih stvari i sve zavisi od vaše inicijative. Odličan momenat za bilo kakav vid usavršavanja.

Ljubav – Ulazite u novu fazu, pa ćete imati osećaj da su vaši prioriteti različiti od partnerovih. Vama su potrebni novi izazovi, putovanja i učenje bilo čega novog, a partner će želeti da idete utabanom stazom. Različiti prioriteti mogu da dovedo i da različitih životnih puteva, naročito ako ste u braku.

Zdravlje – Dobro.

RAK

Posao – Prilično ste iscrpljeni od prethodnih nedelja jer je posao zahtevao maksimum vašeg zalaganja, ali polako stvari počinju da se vraćaju u normalu. U toku narednog perioda možete da radite na sponzorstvima, ali i rešavanju pitanja nasledstva.

Ljubav – Iskoristite dobre aspekte Saturna da popravite odnos sa voljenom osobom ili otputujete negde pored vode. Ukoliko ste slobodni, ovo je idealna prilika da upoznate sledećeg partnera.  Prijaće vam Jarčevi i Ribe.

Zdravlje – Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Mars i Venera donose vam surovu borbu za ambicije na radnom mestu. Ne možete da ne priznate sebi da vam ovaj period na poslu nije lak. Ukoliko imate poslovnog partnera, znajte da ćete preispitivati njegove namere ali i vaš smisao u tom partnerstvu.

Ljubav – Sunce, Pluton i Merkur u sedmom polju menjaju vaš odnos prema shvatanju bliskosti u emotivnim vezama. Željni ste slobode i nečega novog, tako da ste spremni da uđete u odnos koji vam je nekada bio stran jer ste raspoloženi za promene. Očekuju vas neobična poznanstva.

Zdravlje – Slabije.

DEVICA

Posao – Naglašeno šesto polje donosi vam puno obaveza i posao će biti prioritet u narednim nedeljama. Internet, aplikacije i nove tehnologije biće sastavni deo vašeg posla, tako da možete da očekujete promene u načinu rada. Pojedine Device želeće da menjaju posao, tako da je sve moguće u narednim danima.

Ljubav – Mars i Venera u Jarcu donose vam sastanke sa osobom koja je suzdržana kada su emocije u pitanju. Imate velika očekivanja ali će odnos da se razvija sporije nego što biste želeli. Obavezno prihvatite pozive za izlaske jer vas očekuju nova poznanstva na mestima javnog tipa.

Zdravlje – Problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Posao – Konačno izlazite iz kriznog perioda, pa osećate povratak samopouzdanja. Saturn u Ribama snažno menja vaš posao, tako da se mnogo toga promenilo u poslednjih godinu dana, a u naredne dve godine bićete svedok potpune transformacije. U narednim danima ćete imati priliku da budete kreativniji.

Ljubav – Mars i Venera u Jarcu donose vam borbu za prevlast u odnosu. Ipak, ako ste slobodni, osetićete snažnu privlačnost prema osobi koju poznajete preko posla. Mlad Mesec 9. februara donosi vam priliku za novi početak u ljubavi koji treba da iskoristite.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao – Planete u Vodoliji vam ne odgovaraju, pa radite pod velikim stresom, jer imate i privatne probleme koje vučete na posao. Nalazite se na preokretnici kada ste rastrzani između poslovnih obaveza i porodičnih dešavanja. Imaćete minimum energije i to će vas kočiti u završavanju bilo kakvih velikih projekata.

Ljubav – Probajte da popravite komunikaciju sa osobom koja vam je draga. U narednim danima će biti lako izbaciti vas iz takta, tako da ćete mnoge rasprave inicirati upravo vi, što će biti otežavajuće za bilo kakav odnos. Biće prolaznog flerta preko poruka.

Zdravlje – Lošije.

STRELAC

Posao – Planovi koje ste pravili ulaze u fazu pregovora, tako da ćete imati veliku pregovaračku moću koju treba da iskoristite. Očekuje vas pojačana komunikacija i mogućnost rešavanja papirologije. Nije isključeno da ćete u narednih par nedelja potpisati važan dokument na radnom mestu.

Ljubav – Merkurov ulazak u Vodoliju ali i mlad Mesec u ovom znaku 9. februara donosi vam novi početak i priliku da porazgovarate sa osobom koja vam je draga. Merkur u trećem polju donosi vam više razgovora i dopisivanja tako da će neko početki non-stop da vas obastipa porukama.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao – Planete rade u vašu korist, pa ste jedna od najvažnijih figura na radnom mestu. Nosite veliki teret odgovornosti, ali i pravite planove za budućnost. Iskristite mlad Mesec 9. februara da napravite nove finansijske planove koji će uticati na 2024. godinu.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam emotivno buđenje, pa ste otvoreni za nova poznanstva. Nemojte da propuštate prilike da se zabavite ali i ostvarite novu romansu. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaju šansu da se zaljube kao nikada do sada.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

PosaoMlad Mesec u vašem znaku vas podseća da je idealan period godine za novi početak. To se ne odnosi samo na posao, nego i na druge oblasti vašeg života. Odluke koje budete donosili u narednim danima snažno će menjati vašu budućnost.

Ljubav – Sunce u vašem znaku donosi vam nova poznanstva. Imate mogućnost da popravite odnos sa voljenom osobom ili da sretnete nekoga ko će imati veliki uticaj na vaš život. Venera u Jarcu donosi vam i tajnu simpatiju.

Zdravlje – Poboljšanje.

RIBE

Posao – Planete u Vodoliji donose vam tajne pregovore na poslu, ali i rad u zatvorenim organizacijama. Treba da vodite računa jer se mnogo toga dešava mimo vašeg znanja, tako da nećete imati jasnu sliku dešavanja na poslu. Pazite šta kome govorite.

Ljubav – Merkur ulazi u Vodoliju, pa vam donosi tajnu ljubav. Neko će vam tajno pokazati svoja osećanja prema vama. To može da bude neko ko nije slobodan ili ne želi da se eksponira. Imaćete susrete na mestima zatvorenog tipa.

Zdravlje – Psihološki problemi. 


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 10. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst