OVAN

Posao – Mars je krenuo napred, pa vam je natovario gomilu obaveza. Međutim, zbog aspekta Venere i Saturna nemate energije da se borite sa poslovnim problemima. Na neki način ste na ivici da dignete ruke od svega, jer je period takav. Imaćete veće troškove i ne treba olako da ulažete novac.

Ljubav – Venera i Saturn donose zahlađenje i najbolje bi bilo da ne donosite važne odluke u ljubavi. Potreban vam je prijatelj, a ne associate, zbog čega ćete i zapasti u krizu sa osobom koju volite. Pojedini Ovnovi lako mogu da se odluče za raskid. Nije dobar period za početak nove romanse.

Zdravlje – Problemi sa plućima.

BIK

Posao – Venera u aspektu sa Saturnom u polju karijere donosi vam problematičnu nedelju na poslu. Teško ćete prihvatati bilo kakve savete koje odstupaju od vaših stavova. Mogući su problemi sa autoritetom, a imaćete utisak da nigde ne napredujete. Ovo je vreme kada treba da razmislite kako da pronađete kompromis između želja i stvarnosti.

LjubavMars u Blizancima donosi vam pojačanu komunikaciju sa partnerom. Međutim, dozvolili ste da stres sa posla utiče i na vaš privatni život. Ukoliko ste slobodni, bićete previše okupirani poslom da biste se bavili emocijama. Moguć je kratkotrajni flert na radnom mestu.

Zdravlje – Slabije.

Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao – Merkur je krenuo napred, pa stvari počinju da se vraćaju u normalu. Ipak, zbog Marsa osećate potrebu da promenite život preko noći i donesete odluke koje će uticati na budućnost, ali treba da se čuvate brzopletosti. Burno reagujete na svaku promenu koja vam ne odgovara, jer Mars u vašem znaku ne trpi ništa i ne zna kako da napravi kompromis.

Ljubav – Iako je Jupiter u Ovnu, povremeno osećate velike razlike u odnosu sa partnerom. Vi mislite o novcu, proračunima i isplativosti, a associate na druženje. Potrebno je da pronađete balans u odnosu koji vam je važan. Ne budite toliko striktni i nepopustljivi.

Zdravlje – Bolje.

RAK

Posao – Jupiter u Ovnu donosi vam izenadne prilike za posao koje mogu da vam budu odskočna daska u karijeri. Sunce u Vodoliji pogoduje sponzorstvima, pa je idealan trenutak da tražite povišicu. Imate potrebu da pravite velika ulaganja, ali svakako treba da budete oprezni. U ovom periodu možete da dobijete željeni novac za poslovni projekat.

Ljubav – Imaćete sudbinski susret sa osobom koja se bavi nekim javnim poslom. To može da bude neko ko je veoma ambiciozan i proračunat, ali će vam privući pažnju. Pojedinima Rakovima javiće se stara ljubav, a obnavljanje takvog odnosa nije pravo rešenje.

Zdravlje – Bolje.

Freepick

LAV

Posao Saturn u aspektu sa Venerom donosi vam usporavanje realizacije poslovnih peojekata. To je neka blokada na koju ćete naići, pa to treba da gledate kao na prolaznu krizu. Ulazite u dobar period za finansije u kojem možete da rizikujete, a da dobijete novac. Odličan je period da prezentujete javno svoje ideje.

Ljubav – Sunce u Vodoliji donosi vam nova poznanstva, čak i preko interneta. Ipak, imaćete nejasan odnos sa osobom iz prošlosti. Na emotivnom planu se mnogo toga dešava i neće vam biti dosadno. Pojedini Lavovi neće moći da izaberi između više osoba za ljubav.

Zdravlje – Slabije.

DEVICA

Posao – Puno planeta u šestom polju donosi vam dosta obaveza, ali ćete zbog Merkura koji je krenuo napred sve uspeti da stignete. Bićete kretaivni i proračunati, pa ćete uspeti da spojite lepo i koristno. Nije isključeno da ćete raditi dva posla istovremeno i to će vam biti izazov. Jedan projekat će vam biti dosadan, a drugi zaista izazovan.

LjubavVenera u šestom polju može da vam donese neobičan flert na radnom mestu. Međutim, Merkur u petom polju čini vas otvorenim za nove romanse. Spremni ste da primite neku novu osobu u svoj život. Prijaju vam Jarčevi, a na poslu može jedna Vodolija da vam zapadne za oko.

Zdravlje – Dobro.

Freepick

VAGA

PosaoPluton u četvrtom polju donosi vam mogućnost zarade kroz nekretnine. Venera gradi aspekat sa Saturnom, pa ćete se narednih dana osećati bezvoljno. Pokušavaćete da budete što kreativniji, ali ćete upasti u kolotečinu. Očekuje vas puno dešavanja, ali ćete na poslu završavati obaveze bez entuzijazma.

Ljubav – Stara ljubav se vraća u vaš život, a vi ste emotivno rasejani. Dobar je period za nova poznanstva, ali uvidećete da treba dobro da razmislite šta vam prija u ovom periodu. Ranjivi ste, potrebna vam je pažnja, a ne znate kako da se fokusirate na jednu osobu.

Zdravlje – Moguća je prehlada.

ŠKORPIJA

Posao – Zbog Plutonovih aspekata veoma ste uporni i lako ostvarujete sve što naumite. Merkur u trećem polju donosi vam lepe vesti, tako da se konačno bolji period za završavanje papirologije. Jupiter u Ovnu donosi vam pozitivan preokret na radnom mestu, tako da se spremite za iznenađenja.

Ljubav – Venera u negativnom aspektu sa Saturnom donosi krizu u ljubavi. Moguće je da ste imali susret koji nije zadovoljio vaša očekivanja. Nije dobra nedelja za početak romanse, tako da ne treba da imate velika očekivanja.

Zdravlje – Dobro.

Freepik.com

STRELAC

PosaoMerkur je krenuo napred, pa imate bolje šanse da zaradite novac. Iako se ne radi o velikom novcu, to će vam itekako značiti. U narednim danima imaćete brojne pregovore i čuti vesti koje će uneti novine u vaš poslovni život. Moguća su kraća putovanja. Imate šansu da radite nešto kreativnije, ali i da za to budete plaćeni.

Ljubav – Merkur je u Jarcu, pa ste emotivno proračunati i dopadaju vam se osobe koje su ostvarene u poslu. Jupiter u Ovnu donosi vam laki flert i mogućnost brzog ulaska u romansu. Pojedini Strelčevi mogu da iskoriste Jupiterov uticaj i rade na proširenju porodice.

Zdravlje – Solidno.

JARAC

Posao – Merkur je krenuo napred u vašem znaku, pa poslovna situacija počinje da se popravlja. Konačno je moguć napredak u poslu koji radite. Ulazak Sunca u Vodoliju donosi vam bolju sedmicu za zaradu novca, pa se spremite za dolazak para. Ukoliko se bavite nekretninama, budite oprezni kako ulažete novac.

Ljubav – Venera u aspektu sa Saturnom može da vam donese razočarenje. Ovaj aspekat na nebu donosi emotivno zahlađenje i prepreke, pa u svim odnosima nedostaje romantika. Zbog toga nije neki period za početak nove romanse i teško vam je da se zaljubite.

Zdravlje – Poboljšanje.

VODOLIJA

Posao – Sunce u vašem znaku nagoveštava nedelju sa velikim preokretima jer ćete biti zaduženi za organizaciju posla. Pred vama je velika odgovornost i sve vam brzo dosadi, ali je vreme da pokažete svoje organizacione sposobnosti. U narednoj nedelji možete da poboljšate donos sa poslovnim partnerom ili sklopite neko novo.

Ljubav – Sunce u prvom polju donosi vam lepši period za ljubav. Ukoliko ste u braku, associate će uticati na vaše mišljenje i odluke. Venera jeste tu, ali se brzo hladite i teško vam je da se zaljubite. Razmišljaććete i o osobi iz prošlosti. Nemojte da se vraćate na stare odnose, nego krenite napred.

Zdravlje – Odlično.

Freepick

RIBE

Posao – Naglašeno dvanaesto polje donosi vam tajne neprijatelje na radnom mestu. To znači da osoba u koju imate poverenja nije baš onakva kakva se predstavlja. Međutim, Venera u Ribama donosi vam više pozitivne energije u drugom delu nedelje.

LjubavVenera pred kraj sedmice ulazi u vaš znak, pa vam donosi priliku da se zaljubite. Bićete neodoljivi za osobe koje budete sretali, pa nije isključeno da doživte lepo poznanstvo i zaljubite se na brzinu. Merkur u Jarcu donosi vam romansu iz prijateljstva.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst