Pred nama je važna astrološka nedelja u kojoj nas očekuje pun Mesec u Škorpiji, koji će biti okidač velikih promena za sve znakove, a posebno za Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije. Svaki pun Mesec simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, a ujedno i početak nečeg novog. To naravno neće proći bez frustracija, drame i emotivnog kolapsa. Merkur kreće napred 25. aprila, tako da će pregovori i papirologija koja je bila na čekanju, konačno da ugledaju svetlost dana.

OVAN

Posao – Venera i Merkur u vašem znaku vam donose lepu nedelju, iako retrogradni period traje do 25. aprila. Imate razne ideje kako da unapredite poslovanje i Sunce u Biku od 19. aprila može da vam donese uvećanje zarade. Ulazite u nedelju u kojoj će vam zvezde biti naklonjene za novac.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi puno prilika za romansu, ali i romantične susrete. Možete lako da se zaljuibite kao nikada u životu. Dobićete sitne poklone u narednim danima, a osobe kojima je stalo do vas će vas obasipati pažnjom.

Zdravlje – Dobro.

BIK

Posao – Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da krijete svoje prave namere na radnom mestu. Zapravo, ni sami niste sigurni kakvu odluku ćete doneti jer oscilirate između neočekivanih poteza i odlaganja neizbežnog. Pun Mesec u Škorpiji 24. aprila donosi vam promenu poslovnog partnerstva. To je događaj koji će usloviti novi vid saradnje, a vi ćete to u početku dožljavati dramatično.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam kratke, strastvene veze, koje će vam prijati u ovom periodu. Želite da zadržite svoju slobodu, ali i nova uzbuženja, tako da ste raspoloženi za flert ali i izlaske na mesta zatvorenog tipa. Jedna Riba će pokušati da se sretne sa vama.

Zdravlje – Psihološki problemi i nesanica.

Foto: Shutterstock

 

BLIZNACI

Posao – Retrogradni Merkur vam zamagljuje rasuđivanje, pa pravite pogrešne odluke, a lako vas je izbaciti iz takta. Sve češče branite svoje greške jer jednostavno ne shvatate da grešite. Pripremite se za odlaganje rokova, prolongiranje i kašenjenja bilo koje vrste. Radićete pod pritiskom, a najveći stres ćete nametati sami sebi.

Ljubav – Moguće je novo poznanstvo. U fazi ste kada ste spremni da rizikujete na „sve ili ništa“ sa nekim, a sa druge strane zbog retrogradnog Merkura se sećate i prošlosti. U fazi ste kada lako možete da tražite bivše partnere jer ćete smatrati da imate neraščišćene račune.

Zdravlje – Lošije.

RAK

Posao – Sunce u Biku donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Radićete više poslovnih projekata istovremeno, a neće vam prijati pritisak koji osećate na radnom mestu. Željni ste promena i to želite odmah da sprovedete u delo.

Ljubav – Venera u Ovnu može da vam donese flert na poslu ali će to biti prolazno. Vašem senzibilitetu prijaju Ribe, odnosno osobe koje su dovoljno intuitivne da mogu da vas razumeju. Idealan je period godine da isplanirate putovanje sa voljenom osobom.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Maštate o putovanjima, ali ćete od naredne nedelje morati da se fokusirate na posao. Verovatno ćete dobiti unapređenje ili mogućnost da se dokažete na radnom mestu. To će vam biti stresno, ali ćete izaći na kraj sa obavezama. Zbog retrogradnog Merkura novčana situacija nije stabilna do 25. aprila.

Ljubav – Venera u Ovnu može da vam donese romansu na putovanju. Takođe, možete da očekujete pojavljivanje jedne osobe sa puta. Emotivno ste se razbudili ali će vam posao biti prioritet u narednih mesec dana.

Zdrvalje – Osetljivo.

DEVICA

PosaoMerkur je i dalje retrogradan, a Mars gazi u Ribama do 30. aprila, tako da ćete imati utisak da se ništa ne pomera sa „mrtve tačke“. Bilo kakvi novi projekti su na čekanju, tako da ćete važne odluke morati da ostavite za kraj meseca.

Ljubav – U periodu ste kada emotivno doživljavate sudar sa realnošću. Zbog toga vam je lako da se razočarate u partnera. Ukoliko ste imali novo poznanstvo, lako možete da se razočarate jer ste imali prevelika očekivanja. Zbog retrogradnog Merkura nije dobro da se vraćate u prošlost.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

PosaoVenera u Ovnu tera vas na inicijativu, pa nemate strpljenja i želite brze promene. Ipak, zbog retrogradnog Merkura i Marsa u Ribama ništa se ne menja preko noći, tako da ćete morati da sačekate povoljniji trenutak. Pojedini saradnici lako mogu da vas razočaraju u ovom periodu.

Ljubav – Mars u blizini Neptuna donosi vam krizu, naročito ako ste u braku. Nije dobra nedelja ni za početak nove romanse, ali će flerta biti. Privlače vas osobe koje su atraktivne i poznate u javnosti. Prijaće vam Ovnovi, dok Ribe mogu da vas razočaraju.

Zdravlje  – Lošije.

ŠKORPIJA

Posao  – Planete u Ovnu vam odgovaraju na poslu, pa ste raspoloženi za rad a i dokazivanje. Priželjkujete da radite nešto kretaivno, tako da možete da očekujete novu ponudu koja će vam biti primamljiva. Ono na šta treba da obratite pažnju jesu saveti prijatelja, koji mogu da budu pogrešni u ovom periodu.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam ljubav preko posla. To je neko ko ili radi sa vama ili tu osobu poznajete preko poslovnih kontakata. Zbog punog Meseca u vašem znaku 24. aprila bićete veoma emotivno nestabilni i zbog toga je moguća kriza u ljubavi. Ako ste u braku ili vezi koja se rasprada, možete da očekujete krah.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao Sunce se bliži Biku, pa ćete biti bolje organizovani na radnom mestu. Iskoristite poletnost koju imate od planeta u Ovnu kako biste uložili inicijativu koja može da donese uspeh. Mars u Ribama izdržite do 30. aprila, a onda ćete konačno početi da osećate više pokretačke energije.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam mogućnost brzog ulaska u vezu. To je neko ko je aktivan, sporstki orjentisan. Na mestima javnog tipa imaćete zanimljiva poznanstva, tako da ne treba da odbijate pozive za izlaske. Biće vam zanimljivo i pojavljivanje jedne osobe iz prošlosti.

Zdravlje – Slabije do 30. aprila.

JARAC

PosaoSezona Bika vam odgovara, pa ćete uspeti bolje da se organizujete od naredne nedeje. Bićete zaduženi za organizaciju rada na poslu, tako da će mnogi iskoristiti priliku da se oslone na vas. Čuvajte se velikih obećanja, jer za važne odluke i ugovore ipak treba čekati 25. april.

Ljubav – Sunce u petom polju odnosi vam lep period za porširenje porodice. Ako ste slobodni, imaćete poznanstva sa jednom Bikom ili Lavom. Od naredne nedelje počinjete više da izlazite na mesta javnog tipa.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao – Dobijate razna obećanja poslednjih dana, a pitanje je da li će ona biti ostvarena zbog retrogradnog Merkura. Ako treba da potpišete dokument od važnosti, bolje je da ćekate period iza 25. aprila. Pun Mesec u desetom polju 24. aprila može da vam donese promenu posla.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam puno dopisivanja i novih kontakata. Ipak, osim dopisivanja i prolaznog uzbuđenja u ovom periodu neće biti većeg pomaka. Biće puno reči koje ne znače mnogo, a konkretna realizacija planova često će ostati na porukama.

Zdravlje – Dobro.

RIBE

Posao Sunce u Biku donosi vam nove šanse za pregovore. Naravno, zbog retrogradnog Merkura imaćete poteškoće da donesete ispravnu odluku, naročito ako se radi o novcu. Zbog toga će vam iza 25. aprila sve biti mnogo jasnije. 

Ljubav – Zbog Marsa u vašem znaku do 30. aprila veoma ste osetljivi i skloni raspravama, tako da ćete partneru zamerati za najsitnije greške. Ipak, iskoristite Sunce u Biku da poboljšate komunikaciju sa najbližima.

Zdravlje – Lošije do 30. aprila.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 27. aprila, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst