Pred nama je izazovna astrološka nedelja, jer nas očekuje pun Mesec u Jarcu (22. jun) koji astrolozi nazivaju i „Mesec jagode“, a imaće snažan uticaj na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage. Pun Mesec simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa. Venera i Merkur ulaze u Raka i nagoveštavaju dolazak sezone ovog vodenog znaka, tako da će porodične vrednosti i romantika ponovo biti na snazi.

OVAN

PosaoMars u Biku donosi vam odličnu finansijsku nedelju. Zbog ulaska Venere i Merkura u Raka imate mogućnost da kupite nekretninu ili renovirate stan. Pojedini Ovnovi dobiće priliku da rade posao od kuće, koji će im doneti dodatni priliv novca. Pun Mesec u Jarcu može da vam donese iznenadni preokret na poslu. 

Ljubav – Venera u Raku unosi više romantike u odnose sa voljenom osobom. Zbog toga možete da računate da je vašem partneru potreban miriniji period sa više privrženosti. Ukoliko ste u dužoj vezi, lako možete da se odlučite na zajednički život.

Zdravlje – Dobro.

BIK

Posao – Mars u Biku donosi vam stresan period na poslu. Imaćete potrebu da isterujete pravdu na radnom mestu, a to će vam samo oduzimati energiju. Neko će pokušati da poljulja vašu poziciju na poslu. Veneru i Merkur u Raku iskoristite za nove poslovne šanse i pregovore.

Ljubav – Venera u Raku donosi vam romantične poruke i izjave ljubavi. Veoma ćete biti emotivni u narednim danima i spremni otvoreno da pokazujete svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, moguća je nova romansa. 

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

BLIZNACI

Posao – Merkur i Venera u Raku donose vam neveorvatne finansijke mogućnosti. Možete da očekujete novi priliv novca ili bolje plaćenu poslovnu ponudu. Mars u Biku donosi vam nove pregovore o poslu, koji će u početku biti „tajni“ ali povoljni za vas.

Ljubav – Venera u Raku unosi više romantike u sve odnose. Zbog ulaska Jupitera u vaš znak povećava se šansa da sretnete ljubav svog života ili se zaljubite kako niste u poslednjih 12 godina. Vi ste mamac za osobe suprotnog pola.

Zdravlje – Odlično.

RAK

Posao – Jupiter u Blizancima donosi vam novu poslovnu ponudu. Ulazak Merkura i Venere u Raka ukazuje da ćete uz šarm i lakoću pregovaranja uspeti da ostavrite zacrtane ciljeve. Planete su na vašoj strani, tako da vas očekuju srećne vesti i uspešni pregovori. Mogućnost potpisivanja ugovora.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam odličan period za ljubav. Ostvarićete lepe kontakte koji mogu da vas odvedu u novom pravcu. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas prava ljubavna avantura. Vi ćete biti jedan od najlepših znakova u Zodijaku.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Saturn u negativnim aspektima sa planetama iz Blizanaca donosi vam blokadu na poslu. Mnogi poslovni pregovori će biti na čekanju ili će se odlagati za jesen. Mars u Biku vas čini nervoznim i netolerantnim, pa nemate strpljenja za bilo kakva mišljenja koja nisu u skladu sa vašim.

Ljubav  – Venera u Raku donosi vam tajnu simpatiju. Jedna osoba će vam sve češće biti u mislima. To je neko ko vam je na neki način nedostupan. Skloni ste tajnim ljubavnim vezama u ovom periodu.

Zdravlje – Osetljivo.

DEVICA

Posao – Venera i Merkur u Raku vam donose lepe vesti i to preko prijateljskih kontakata. Imaćete odlične veze koje će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Mars u Biku donosi vam i priliku za putovanje. Pred vama je nedelja koja donosi pozitivan obrt.

Ljubav – Venera u Raku donosi vam ljubav preko prijatelja. Ili ćete upoznati nekoga preko prijatelja ili ćete ostvariti romansu sa nekim sa kim se družite. Konačno ulazite u bolji period za ljubav. Prijaće vam Rakovi, Ribe i Bikovi.

Zdravlje – Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao – Venera u Raku donosi vam fokusiranje energije na posao. Karijera će vam biti prioritet, pa je moguć napredak u firmi. Iako ćete dobiti novu poziciju, to neće proći bez stresnih situacija. Problem je što ćete mnoge stvari doživljavati isuviše lično.

Ljubav – Mars u Biku donosi vam susret sa razvedenom osobom. Venera u Raku uslovljava i flert na radnom mestu. Pun Mesec u Jarcu donosi vam porodičnu krizu ili probleme sa stanom oko 22. juna. 

Zdravlje – Slabije.

ŠKORPIJA

Posao – Mars u Biku donosi vam stresnu nedelju na poslu. Trpećete pritisak od strane poslovnog partnera, ali ćete biti kreativniji što će vam prijati. Imaćete utisak da neko vrši nadzor nad vašim radom, pa ćete se osećati povremeno zarobljeno.

Ljubav – Venera u Raku može da vam doense romansu na putovanju. Isto tako biće vam privlačne osobe koje nisu u vašoj blizini. Maštaćete o susretu sa osobom koja nije iz vašeg grada. Rakovi mogu da vam budu dobri emotivni partneri.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao – Naglašeno sedmo polje donosi vam popularnost na poslu. Nešto što radite imaće uticaj na veliki broj ljudi i to može da se iskoristi za popravljanje javnog imidža. Mnogi Strelčevi radiće dva posla, a od sredine naredne nedelje možete da dobijete sponzorstvo za poslovni projekat.

Ljubav  – Merkur u Raku donosi vam prelazak sa dopisivanja u realnost. Imali ste komunikaciju sa osobom koja puno govori, a malo radi. Sada će to da se promeni, pa će privlačnost biti ključan faktor u odnosima. Mogućnost poznanstva sa Rakom.

Zdravlje – Osetljivo.

JARAC

Posao Jupiter u Blizancima donosi vam nove poslovne šanse i mogućnost da radite dva posla odjednom. Zbog Venere i Merkura u Raku imate šanse da promovišete sebe kroz posao, pa ćete imati dobar imidž u javnosti. Pun Mesec u vašem znaku 22. juna donosi vam potencijalnu krizu i kraj jednog životnog ciklusa, tako da ćete početi nešto novo.

Ljubav  – Venera u Raku vraća romantiku u život, pa ćete zbog toga imati susret sa osobom koja je prirodno lepa i mladolika. Ukoliko ste slobodni, ostoji šansa da ostvarite zanimljivu komunikaciju sa nekim ko je poznat široj javnosti.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao – Venera i Merkur u Raku donose vam nove poslovne mogućnosti. Dobićete više poslovnih ponuda u narednim danima, tako da možete da birate. U svakom slučaju imaćete mogućnost da radite nešto kreativnije.

Ljubav – Sunce ulazi u Raka sredinom nedelje, pa će porodični odnosi biti u fokusu. Osim toga, Sunce i Venera u šestom polju donse vam poznanstvo preko posla. Možete lako da se zaljubite u osobu sa kojom radite. Prijaće vam Rakovi, a sa Bikovima ćete teško komuniciarti.

Zdravlje – Pazite na ishranu.

RIBE

Posao – Planete u Raku donose vam nove šanse na svim poljima, tako da možete da očekujete poboljšanje situacije na poslu od sredine nedelje. Sezona Raka donosi vam nove ponude za posao, ali i priliku za bolje pregovore. Imate priliku da radite nešto što vas ispunjava.

Ljubav – Venera i Merkur u Raku donose vam romantičnu ljubav. Neko će se truditi da vas osvoji pažnjom i pozivima na sastanke. Prijaće vam šetnje pored vode i bilo kakva romantična atmosfera. Možete lako da ostvarite vezu sa osobom koja se bavi sportom ili umetnošću.

Zdravlje – Odlično.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 22. juna, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst