OVAN

Posao – Iako je Mars retrogradan i ne dozvoljava vam da realizujete planove na vreme, Venera i Merkur ulaze u Strelca, pa možete da očekujte poboljšanje. Pred vama je sedmica u kojoj će vam se otvoriti mogućnost za putovanje, ali i dodatno usavršavanje. Ukoliko planirate da doneste važne odluke na poslu, savetujemo vam u drugom delu nedelje.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE DOŽIVETI NAJVEĆE PROMENE U 2023! Stižu SUDBINSKI događaji – 7. mart je KLJUČAN DATUM

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE DOŽIVETI NAJVEĆE PROMENE U 2023! Stižu SUDBINSKI događaji - 7. mart je KLJUČAN DATUM

NAJVEĆI ZAVODNICI SU ROĐENI U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA! A ovo je NAJFATALNIJI znak

NAJVEĆI ZAVODNICI SU ROĐENI U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA! A ovo je NAJFATALNIJI znak


OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE DOŽIVETI NAJVEĆE PROMENE U 2023! Stižu SUDBINSKI događaji - 7. mart je KLJUČAN DATUM


OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE DOŽIVETI NAJVEĆE PROMENE U 2023! Stižu SUDBINSKI događaji – 7. mart je KLJUČAN DATUM

sledeća vest

Ljubav – Venera ulazi u Strelca, pa se u vama budi avanturistički duh. Ulazite u odličan period za putovanja sa voljenom osobom. Takođe, jedna osoba će vam se javiti da se sretnete jer dolazi iz inostranstva.

Zdravlje – Slabije.

NAJVEĆE SERIJSKE UBICE ROĐENE SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

NAJVEĆE SERIJSKE UBICE ROĐENE SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

RETROGRADNI JUPITER GAZI, A 3 ZNAKA MOGU DA OČEKUJU MAGIJU! Vreme kada se ostvaruju ŽELJE

RETROGRADNI JUPITER GAZI, A 3 ZNAKA MOGU DA OČEKUJU MAGIJU! Vreme kada se ostvaruju ŽELJE

BIK

Posao – Pred vama je nedelja u kojoj dolazi do velikog olakšanja. Venera ulazi u Strelca, pa ćete na poslu osetiti povratak samopouzdaja i poztiivne energije. Nije isključeno da ćete čuti za dobru poslovnu mogućnost. Ulazite u dobar period za sponzorstva i raspolaganje tuđom imovinom.

Ljubav – Retrogradni Mars nije povoljan za bilo kakve partnerske odnose, ali treba da imate u vidu da nije pravi momenat da sudite partneru za greške. Loš period za bilo kakve ključne poteze u ljubavi. Javljaće vam se osobe iz prošlosti.

Zdravlje – Bolje.

Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao – Retrogradni Mars radi svoje, pa vam je teško na bilo šta da se fokusirate. Imajte u vidu da vam nije lako poslednjih dana i zbog toga je potrebno da ne donosite važne odluke. Pripremite se za učestale kritike od strane nadređenih jer ćete imati diskusije oko toga kako posao treba da se obavlja.

Ljubav Jupiter u Ribama vratio je romantiku u vaš odnos sa partnerom. Ipak, kako ste rasejani zbog retrogradnog Marsa, treba da imate u vidu da je partneru veoma teško da vas razume.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Planete se približavaju Strelcu, pa je pred vama nedelja sa više obaveza i rada. Međutim, takav tempo će vam i prijati, a uskoro će vam se otvoriti mogućnost da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu. Strelac može da vam bude odličan partner u poslu.

Ljubav Venera ulazi u šesto polje, pa ćete preko posla upoznati jednu osobu koja će vas zaintrgirati. Ipak, flert na radnom mestu nije najpametnija ideja. Pojedini Rakovi nalaze se između dve veze, odnosno dva puta.

Zdravlje – Dobro.

Freepick

LAV

Posao – Pred vama je nedelja sa velikom promenama. Verovatno morate da donesete važnu odluku koja će biti od ključnog značaja za vaš posao. Venera i Merkur ulaze u Strelca, pa vam sledi period sa manje stresa. U svakom slučaju druga polovina naredne nedelje donosi oslobođenje od tereta i bolje vesti.

Ljubav – Venera ulazi u Strelca, pa u vama budi avanturistički duh. Očekuje vas više izlazaka na mesta javnog tipa i poziva na koncerte i zabave. Moguće je novo poznanstvo na mestu javnog tipa, tako da obavezno izađite.

Zdravlje – Bolje.

DEVICA

Posao – Ulazak Merkura u četvrto polje može da vam donese više rada od kuće. Isto tako, dobra je period za pokretanje samostalnog biznisa. Imaćete dilamu jer se nalazite na raskrsnici između dva puta. Retrogradni Mars u Blizancima ukazuje da se zahtevi na poslu menjaju iz dana u dan, a da to nema veze sa dogovorima koje ste napravili na početku saradnje.

Ljubav – Jupiter se vratio u Ribe, pa romantika kuca na vaša vrata. Ipak, moguć je povratak na prošlu romansu, mada to nije tako dobra ideja. Ukoliko ste slobodni moguće je poznanstvo sa osobom koja se bavi javnim poslom.

Zdravlje – Lošije.

Freepik.com

VAGA

Posao – Venera i Merkur ulaze u Strelca, pa vas očekuju dobri pregovori. Očekuju vas brojni pozivi, ali i zanimljiva ponuda za posao. Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati priliku i za kraće putovanje. Ulazite u period kada će komunikacija biti ključna, tako da imate priliku da realizujete svoje planove.

Ljubav – Retrogradni Mars vam ne odzvoljava da napredujete u odnosu sa partnerom, pa se često vraćate na prošlosti i stare probleme. Najbolje je da se ne raspravljate. Od sredine nedelje ćete biti otvoreniji kada su osećanja u pitanju, ali će vam biti zanimljiv i flert preko poruka.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Venera i Merkur ulaze u drugo polje, što znači da ćete biti finansijski stabilniji. Novac vam stiže iz dva izvora, pa možete da očekujete dobitak. Moguće je novo poslovno partnerstvom sa Strelcem. Zbog retrogradnog Marsa treba da vodite računa da ne donosite odluke u afektu.

Ljubav – Venera u Strelcu dopronisi da vas privlače osobe koje su uspešne na neki način. Dobar je period za saradnju sa partnerom sa kojim živite. Međutim, zbog retrogradnog Marsa sve više se osećate setno i razmišljate o vezama iz prošlosti.

Zdravlje – Dobro.

Freepick

STRELAC

Posao – Venera i Merkur približavaju se vašem znaku, pa dolazi do velikog preokreta na poslu. Konačno ćete uspeti da ostvarite ono što nemaeravate već meseca dana. Ukoliko planirate da menjate posao od sredine nedelje će biti dobar momenta za tako nešto. Venera vam donosi kreativnost, harizmu i lakoću ostvarivanja ciljeva.

Ljubav – Venera ulazi u vaš znak, što ukazuje na vreme flerta i ljubavnih poruka. Neko kome se dopadate konačno će pokazati svoje prave namere. Ukoliko ste slobodni, pred vama su uzbudljivi dani i lako možete da se zaljubite.

Zdravlje – Bolje.

JARAC

Posao – Ulazak planeta u vaše dvanaesto polje donosi vam period pun previranja i tajnih pregovora, tako da ne treba da verujete u sve što čujete. Mars u Blizancima usporava vam realizaciju planova na poslu, a biće i dosta nejasne komunikacije. Postoje osobe koje vam rade iza leđa.

Ljubav – Venera u Strelcu donosi vam tajnu simpatiju. Jedna osoba će pokazati svoje interesovanje prema vama, ali lako može da bude zauzeta. Nije dobar trenutak da ulazite u afere.

Zdravlje – Nesanica.

Freepik.com

VODOLIJA

Posao – Venera i Merkur ulaze u vaše jedanaesto polje, što znači da stiže olakšanje. Pozitivan duh na poslu se vraća, pa će sve delovati lakše. Uz pomoć prijatelja ćete uspeti da realizujete nešto što vam je važno. Ovo je period u kojem vaša očekivanja na raznim poljima mogu da budu ostvarena.

Ljubav – Venera u Strelcu donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko ko vam je dugo samo prijatelj će početi da pokazuje interesovanje ka vama na drugačij način. Takođe, pojedine Vodolije upoznaće nekog zanimljivog iz kruga prijatelja.

Zdravlje – Bolje.

RIBE

Posao – Ulazak planeta u vaše deseto polje ukazuje na dinamična dešavanja na radnom mestu. Moraćete da radite više poslova odjednom i treba da se spremite za ubrzan tempo. Moguća je promena radnog mesta, ali treba da imate u vidu da to neće proći bez napornog rada.

Ljubav – Neko do koga vam je stalo će vas opterećivati svojim dešavanjima na poslu. To će vas zamarati, ali period je težak za bilo kakvu komunikaciju. Slobodno Ribe lako mogu da "padnu" na znakove kao što su Škorpija i Strelac.

Zdravlje – Slabije.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article