OVAN

Očekuje vas naporan period kada je u pitanju ljubavni život. Možda uopšte nećete imati nikakvih prilika, što će vas potpuno šokirati pošto inače uvek imate bar poneku priliku jer ste uvek atraktivni i pristupačni.


BIK

Bićete pričljiviji i zavodljiviji u komunikaciji, ali izgleda da vam to neće mnogo pomoći u ljubavnom životu. Očekujte negativna dešavanja u sferi ljubavi ili, u najboljem slučaju, nikakva dešavanja. Najbolje je da nemate velika očekivanja.

Shutterstock

Ljubavni horoskop


BLIZANCI

 Pred vama je vrlo izazovan period. Naredna nedelja neće biti jedina u kojoj ćete morati da se suočite sa problemima u ljubavnom životu. Izbegavajte sukobe i kreiranje negativne energije u odnosu ako je to ikako moguće.


RAK

 Naredna sedmica, kao i prethodna, doneće dosta dešavanja i kontakata u vaš život, ali je pitanje da li će ijedan od njih biti romantične prirode ili imati potencijal da poprimi taj oblik. Ako ste već u vezi, očekujte poboljšanu i iskreniju komunikaciju.

Shutterstock

LAV 

U vašem odnosu će zavladati hladnoća, pogotovo ako ste u dugoj vezi ili braku i ima dosta nerazrešenih problema u vašem odnosu. Najbolje je da se ne inatite ili da budete preterano defanzivni, nego da razumno pristupite stvarima.

DEVICA

 Sjajna sedmica je pred vama, imaćete sreće u ljubavi i moguć je ulazak u ozbiljnu i trajnu vezu. Oni koji su već u takvoj vezi mogu napraviti sledeći logičan korak i čvršće se obavezati u ljubavi, veridbom ili brakom.

Shutterstock

VAGA

 Imaćete bogatiji društveni život, što će omogućiti da ostvarite nove kontakte i možda upoznate nekog ko će vas zainteresovati. Ako ste već u vezi, zajednički izlazak u veće društvo je nešto što će vam prijati u ovom periodu.

ŠKORPIJA

 Naredna nedelja je povoljan period za romantično putovanje. Šanse da doživite nešto lepo u ljubavnom životu će svakako biti uvećane ako negde otputujete, bez obzira na vaš romantični status.

STRELAC

 Iako vi niste “kućni” tip, u narednom periodu će vam prijati intimna atmosfera doma i želećete da uživate sa izabranom osobom u tako opuštenoj atmosferi. Moguće je i da ćete razmatrati zajednički život.

Shutterstock

JARAC

U narednom periodu ćete biti primorani da rešavate neke nesporazume ili ispravljate pogrešne pretpostavke u odnosu sa izabranom osobom. Moraćete da dokažete da ste iskreni i vredni poverenja, da imate dobre namere.

VODOLIJA

 Bićete pritisnuti negativnim okolnostima, zbog čega nećete biti dobro raspoloženi. Loše raspoloženje može da vam pokvari prilike u ljubavnom životu ili unese tenziju u odnos ako ste već u vezi ili braku.

RIBE

Iskoristite povoljan period u kome se nalazite, a koji će trajati još par nedelja, da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. Harmonija sa svima, a posebno osobom koju ste izabrali, zagarantovana je u ovom periodu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst