Venera, planeta ljubavi, 29. decembra menja znak i ulazi u vatrenog Strelca, gde donosi više avanturizma, ljubavnih susreta ali i zajedničkih putovanja.

OVAN

Izgleda da ćete sledeće nedelje imati, ako ne dobru, onda barem solidnu sreću u ljubavi. Zbog toga ćete osećati optimizam čak i ako se ništa bitno ne desi. Moguća je pozitivna komunikacija s nekim ko vam se dopada i vama će to biti dovoljno.

BIK

Naredne sedmice imaćete sreću u svemu što se tiče ljubavi. Bez obzira na to da li ste sami ili ste u vezi, pozitivna dešavanja neće izostati. Ukoliko ste sami, možete upoznati nekoga s kim ćete naći ljubav, a ako ste u vezi, vaš odnos će biti harmoničniji nego pre.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

 Treba da se pripremite jer je naredna nedelja period u kome možete imati problema u ljubavnom životu. Ukoliko ste sami, može vam se dopasti neko ko nosi uniformu, ali ako ste u vezi, situacija neće biti lagodna.

RAK

Možete očekivati viši nivo harmonije u odnosima svake vrste. Prethodni period sigurno vam je doneo probleme i nestabilnost. Ali nema nagoveštaja ni da će se nešto posebno pozitivno desiti, pa će naredna sedmica biti blaženo nedramatična.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Biće vam lako da nađete ljubav na raznim događajima i mestima zabave, barem virtuelnim, ako ne pravim. Pošto ćete intenzivno krstariti takvim mestima, ne bi trebalo da imate problema da nađete priliku.

DEVICA

Period nestabilnosti će se završiti i od naredne nedelje imaćete utisak da su se „kockice složile“ i da možete na miru da uživate u onome što imate. Međutim, ukoliko ste sami, naredne sedmice se ne možete nadati ostvarenju velike ljubavi.

VAGA

Lepota vam je uvek bitna i stalno se trudite da izgledate najbolje što možete. U narednom periodu će to biti još izraženije i zbog toga ćete biti još poželjniji. Blistaćete gde god da se pojavite.

ŠKORPIJA

Naredne nedelje će Venera, planeta ljubavi i lepote, biti u vašem znaku i pomagati vam u nastojanju da nađete ljubav. Bilo da ste sami ili da već imate partnera, ljubavni život biće vam mnogo lepši, ispunjeniji događajima, trenucima uživanja i srećniji nego dosad.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

U narednom periodu bićete još strastveniji i zainteresovaniji za fizičku komponentu ljubavi. To može da se pokaže kao dobro, ali samo ako drugima ne budete nametali svoje želje i ukoliko budete poštovali želje partnera.

JARAC

Svanuće vam u narednom periodu, pošto ste prošli kroz izazovne momente i jedva ste čekali bolji period. Prijaće vam pozitivna promena atmosfere i odsustvo tenzije u odnosu. Dobra volja će vladati u vašoj vezi.

VODOLIJA

Nervoza i neodlučnost napustiće vas od naredne nedelje, što će imati pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Imaćete šanse da izgladite probleme i da uživate u ljubavi bez mešanja okoline.

RIBE

U narednom periodu bićete više usmereni na posao nego ljubav, ali možda ćete upoznati nekog na poslu ili preko posla. Ako ne budete sreli takvu osobu, onda se najverovatnije baš ništa neće desiti, jer nećete biti usmereni na ovu sferu.


Mesec je ušao u Bika! Neverovatne promene za 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst