Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu i sprema se da krene svoj retrogradni hod (23. jul), tako da se spremite za pozive iz prošlosti.

OVAN

U povoljnijem ste periodu za ljubav. Izašli ste iz faze u kojoj ste bili nervozni i previše napadni i ušli u jednu u kojoj ćete redovno imati prilike da uživate u društvu osoba koje vam se dopadaju. Ako ste sami, to će vam omogućiti da nađete ljubav i promenite svoj status.

BIK

Možda ćete osetiti da je vaš ljubavni život postao monoton ili na izvestan način blokiran. Želećete da doživite nešto novo i svakako ćete imati prilike da upoznate ili provodite vreme sa više dopadljivih osoba, ali ništa od toga neće otići onoliko daleko koliko biste vi želeli.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Prijatna dešavanja će se naredne nedelje uglavnom zbivati na poslu, a tamo ćete i stupiti u kontakt sa nekim privlačnim osobama. Zbog toga je moguća afera ili flert sa nekim s kim radite ili koga ste upoznali preko posla.

RAK

U ovom periodu ćete biti neobično verbalni u iskazivanju svoje naklonosti, što će imati dobar odjek kod partnera ili bilo koje osobe koja vam se dopada. Moguće je da ćete na neki vrlo javni način pokazati da vam je stalo.

LAV

Izgleda da ćete naredne nedelje biti pozvani na neki događaj ili mesto zabave, gde ćete se sjajno provesti i privući mnogo pažnje. Vaš šarm, otvorenost za komunikaciju i nova poznanstva stvoriće vam prilike za ljubav.

Foto: pexels.com

 

DEVICA

Može se reći da će vas ove nedelje pratiti sreća. Nakon dužeg perioda nestabilnosti konačno ćete doći u situaciju da uživate i budete zadovoljni time kako izgleda ili šta obećava vaš ljubavni život. Svakako je moguće i da započnete ljubavnu vezu.

VAGA

Vas u poslednje vreme, pre svega, interesuje da flertujete i razgovarate sa osobom koja vam se dopada. Vaših simpatija može biti i više, a interakcije će se obično održavati na površnom nivou i svoditi na komunikaciju.

ŠKORPIJA

U narednom periodu ćete biti skloni platonskim vezama i vezama na daljinu. Planetarni tranziti naglašavaju mogućnost da vaš ljubavni život poprimi upravo takvu formu. Moguća je i tajna veza ili afera, kao i tajna simpatija.

STRELAC

 Već neko vreme imate sreće u ljubavi i tako će biti i naredne nedelje. Ako ste u vezi, harmonija će biti, pre svega, vaša zasluga, a ne zasluga partnera. Partner možda neće biti na istoj talasnoj dužini sa vama, pa ćete potražiti utehu u flertu sa nekim drugim.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

 Ušli ste u period u kome ćete lako sticati prijateljstva i upoznaćete više novih osoba koje će vas privući. Neke od tih osoba će vam ostati samo prijatelji, ali bar jedna će biti otvorena za mogućnost da uđe u romantičan odnos sa vama.

VODOLIJA

U narednom periodu više nećete imati toliki broj prilika, niti će naredna nedelja biti na isti način bitna za vaš ljubavni život. I dalje je prisutna strast u vašem odnosu, ali nešto manjeg intenziteta. To je dobro jer će doneti izvesnu stabilnost.

RIBE

Dosta ste povučeni, pogotovo u poslednje vreme, zbog čega nemate mnogo prilika da nađete ljubav. Moraćete da aktivno pokušavate i da izlazite među ljude, jer to je jedini način da uvećate svoje šanse.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 22. jula, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst