Moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši.. Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim Miki moj, ono što je najvažnije da mi budes zdrava, što više zdravljaaa, osmeha, sreće, veselja i neka te Bog čuva! 2 godine, moram reći, bile su izazovne ali posebne, svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija… A ova godina će biti još posebnija za tebe jer ceš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najsrećniji rođendan – napisala je Luna, a zatim dodala stihove pesme hrvatskog pevača Petra Graša:

Instagram/printscreen

Objava Lune Đogani

Ako te pitaju, moja ljubavi, jel mi fali život otprije, reć ću nije ga ni bilo bez tebe.

ATA Images

Luna Đogani

Ona je, ovom prilikom, na svoj Instagram profil objavila snimak Mijine prethodne dve godine uključujući i kadrove sa bakom Anabelom Atijas, te dekom Gagijem Đoganijem.

Istim povodom, oglasio se i ponosni tata Marko koji je istakao da da je u planu dečija proslava, kao i da malenu Miju obasipaju poklonima i inače, ne samo na njen divan dan.

Devedeset devet odsto organizacije oko rođendana sam prepustio Luni, ona to voli. Torta je sa nekim životinjama, pošto ih Mia obožava. Biće prelepa, jer je rade naši prijatelji iz Šapca. Mi je obasipamo poklonima svakodnevno, a za rođendan smo kupili haljinice za leto i igračka tortu koju je ona htela – kazao je Miljković za 24sedam povodom mezimicinog rođendana.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst