U PRETHODNA 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 5.289 osobe od kojih je 653 pozitivno.

НАЈНОВИЈИ КОРОНА ПРЕСЕК: Објављени нови подаци за Србију

Foto: V.N.

Preminula su dva pacijenta.

Hospitalizovana je 241 osoba, od kojih je 10 na respiratorima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

NA KINŽALE ODGOVORILI PAMETNIM BOMBAMA: Rusi i Ukrajinci koriste sve ubojitije oružje i municiju u rasplamsavanju ratnog konflikta (FOTO)

NA “KINŽALE” ODGOVORILI “PAMETNIM BOMBAMA”: Rusi i Ukrajinci koriste sve ubojitije oružje i municiju u rasplamsavanju ratnog konflikta (FOTO)

RUSI, ali i Ukrajinci, kojima pomažu Amerikanci, počeli su da koriste novo, još ubojitije oružje koje nisu do sada upotrebljavali. Rusi gađaju “kinžalima” sa svojih aviona “mig 31” ukrajinske vojne objekte, jer je njihova moć znatno veća od visokopreciznih raketa “kalibar”. Više dana Rusi su, u znak odmazde zbog napada ukrajinskih terorista u Brjanskoj oblasti, gađali i raketama “kinžal” važne protivničke objekte i teško oštetili tri termoelektrane.

11. 03. 2023. u 10:15

PENZIJE U PROSEKU VEĆE ZA 4.000 DINARA: Povišice na jesen, tačan procenat uvećanja biće utvrđen u junu

PENZIJE U PROSEKU VEĆE ZA 4.000 DINARA: Povišice na jesen, tačan procenat uvećanja biće utvrđen u junu

KORISNIK prosečne penzije u Srbiji na jesen će primiti iznos koji će biti veći za najmanje 4.000 dinara. Ukoliko situacija u budžetu bude povoljna, najstariji građani moći će da računaju najverovatnije na uvećanje čeka za 15 odsto, što će u proseku biti oko 6.000 dinara.

11. 03. 2023. u 09:45

Pročitajte više

TAMNA STRANA NAŠE ISTORIJE: U Pavelićevoj vojsci bilo je i Srba - čak 13 njih bili generali u NDH

TAMNA STRANA NAŠE ISTORIJE: U Pavelićevoj vojsci bilo je i Srba – čak 13 njih bili generali u NDH

MEĐU 93 generala Pavelićeve marionetske države, frapantan podatak je da je njih 13-oro bilo srpske nacionalnosti. Gotovo svi su uživali važne položaje, a neki od njih su čak bili i nosioci najviših ustaških odlikovanja “za zasluge”. Većina ih je preživela rat, kao amnestirani i kao sasvim slobodni građani. Postavlja se otvoreno pitanje, ko su oni i za čije su interese radili?

11. 03. 2023. u 15:20

PROLEĆE STIŽE, A I LETO JE VEOMA BLIZU: Na vreme rezervišite hotel po svom izboru i uzbuđeno odbrojavajte dane do odmora

PROLEĆE STIŽE, A I LETO JE VEOMA BLIZU: Na vreme rezervišite hotel po svom izboru i uzbuđeno odbrojavajte dane do odmora

GLAVNA atrakcija ovog turističkog mesta, koje je od izlaska do zalaska u potpunoj milosti toplih sunčevih zraka, jeste upravo njegova prirodna lepota. Da budemo precizni, nije jedna lepota, već čak tri: plavo more, peščano šljunkovite plaže i mirisna borova šuma, koje kao simbioza, daju odgovor na pitanje – šta je to što jedno primorsko mesto čini idealnim za odmor?

11. 03. 2023. u 16:00

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

Originalni tekst