PREMA najnovijoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), mešovito vreme praćeno padavinama očekuje i nas i večeras.

НАЈНОВИЈЕ УПОЗОРЕЊЕ РХМЗ: У наредна два сата пљускови у овим деловима наше земље, могућа и која пахуља снега

Foto Pixabay free images

– U naredna dva sata na severu zemlje mestimično kiša ili kratkotrajni lokalni pljuskovi – navodi se na sajtu RHMZ-a.

Kao što je najavljeno i ranije danas, mestimično vreme se očekuje u Vojvodini, na širem području Beograda, kao i na istoku zemlje, dok se na pojedinim planinskim vrhovima može očekivati sneg.

Izmerene vremenske temperature danas

Najniža temperatura izmerena je do 19 časova na Kopaoniku, dok je najviša izmerena u Valjevu i Somboru.

Foto: Printskrin/RHMZ

Foto: Printskrin/RHMZ

Do kraja sedmice sveže sa čestim padavinama

Do kraja sedmice očekuju se dnevne temperature malo ispod ili oko proseka za ovo doba godine, u većini krajeva od 12 do 16 °S, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, dok će na visokim planinama jugozapadne i južne Srbije povremeno padati sneg.

(Blic)

BONUS VIDEO

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VLADICA IZ ORMARA IZVUKAO ZMIJU DUGU CEO METAR: Neverovatan slučaj u Vranju - Čuju se ženski vrisci, kamera sve snimila (VIDEO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Originalni tekst