Dunja Ilić, poznata pevačica čija je pesma “Šefica podzemlja”, uskoro će stupiti u brak.

Na svom Instagram profilu je podelila video snimak trenutka veridbe, ali identitet svog verenika još uvek nije otkrila.

– Nema oćeš nećeš – napisala je pevačica.

U videu se vidi kako on sedi na kauču pored nje, obučen samo u donje rublje, dok stavlja prsten sa dragim kamenom na njenu ruku. Nakon objave videa, čestitke su stizale sa svih strana.

“Jao, čestitke”, “Srećno i dugovečno”, “Čestitam, neka vas samo sreća prati”, “Neka vam je sa srećom”, “Dušo moja, čestitam od srca”, “Ljubav, ljubav i samo ljubav”, “Čestitam, majku ti ludu j*bem”, “Kume, da mi je čuvaš i voliš najviše na svetu”, samo su neki od komentara.

Dunja Ilić je označila da se verila u Zalužanima, koji pripadaju Banjaluci. Međutim, to nije sve; pevačica je takođe otkrila da s budućim suprugom radi na proširenju porodice i da planiraju da dobiju bebu.

– Krenuli da radimo na maloj Aziji, nemam muško ime, pa mogu samo ovo da kažem. Ko hoće, nek čestita – napisala je Dunja, koja je promenila prezime u Kukolj na društvenoj mreži Instagram.

Dunja je objavila i stori, gde je izabranika nazvala mužem.

– Kažem ja mužu: “Plodni dani su mi sve od 20. do 29.”, a on će: “Ekstra, samo krkat onda”.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

“Jedva čekam da Ana i Zvezdan unesu tvoj telefon”, Kačavenda progovorila o zabranjenoj temi u Eliti 7

sledeća vest

Originalni tekst