Lepoj glumici je, reklo bi se, povratak u Srbiju baš prijao 

Glumica Branka Katić pojavila se večeras na premijeri filma “Praznik rada” koja je održana u sklopu 51. Festa u mts Dvorani.

Kao i prethodnih večeri Branka je, slobodno se može reći, blistala, a njeno zadovoljstvo je bilo vidljivo na njenom razdraganom licu.

Ona se na crvenom tepihu pojavila u pratnji Antonija Žalice, koji je poznati bosanskohercegovački pisac i pesnik

Takođe, premijeri je prisustvovao veliki broj njenih kolega iz zemalja iz regiona, a Branka tokom cele večeri nije skidala osmeh sa lica

Ovo je tek drugi film u njenoj karijeri koji se prikazuje na prestižnom filmskom festivalu.

Lepa glumica Branka Katić cele večeri nije skidala osmeh s lica
Lepa glumica Branka Katić cele večeri nije skidala osmeh s lica foto: Marija Mladjen/ATAImages

Lepa glumica se nedavno vratila u Srbiju i čini se da je srpska publika jedva dočekala da je ponovo vidi na malim ekranima.

Ona nastavlja da gradi blistavu karijeru i trudi se da poslovne obaveze uskladi sa svim onim koje ima u privatnom životu. 

Branka Katić je ponela crno-belu kombinaciju koja briše 2 konfekcijska broja
Branka Katić je ponela crno-belu kombinaciju koja briše 2 konfekcijska broja foto: Marija Mladjen/ATAImages

Najnoviji film Pjera Žalice „Praznik rada“, u kome jednu od uloga igra Branka Katić, večeras je bio premijerno prikaza na 51. FEST-u, u okviru programa Gala.

Volim FEST. Svima koji nemaju naviku da ga posećuju, poručla bih da dok ne izgrade tu naviku, uskratiće sebe za dobre filmove – rekla je Branka Katić, dodajući da je ovo tek drugi film u njenoj karijeri koji se prikazuje na FEST-u.

Originalni tekst