Dok će jedni uživati u tranucima sa partnerom, drugi će iskoristiti januar za rešavanje svega onoga što nisu stigli u prethodnoj godini.

– S obzirom na to da je Merkur retrogradan pozabavite se nerešenih stvari iz prošlosti. Ovo je mesec komunikacije, dobrih dogovora, ali treba biti oprezan. Ukoliko se previše opustite, moguće su greške – kaže astrolog.

Pogledajte kratku prognozu za sve znake Zodijaka za januar.

OVAN

Jupiter je ušao u znak Ovna i pokrenuo srećne okolnosti na poslu. Neki će imati priliku da pomene posao ili pokrenu sopstveni biznis. Kada je reč o ljubavi, očekuju vas romantični trenuci sa partnerom. Slobodni Ovnovi treba da izlaze kako bi upoznali potencijalnog partnera. Zdravlje je dobro. 

Freepik.com

 

BIK

Sada nije vreme da razmišljate mnogo o poslu već se odmorite i po mogućnosti otputujte negde. Januar je miran mesec kada je reč o vašoj karijeri, pa ga iskoristite za odmor. Emotivno možete biti nestrpljivi i nervozni, pa će se to odražavati na vaš odnos sa partnerom. Izbegavajte bilo kakve konflikte. Zdravlje je bez promena

BLIZANCI

Precizno osmislite poslovne ciljeve i krenite u realicaziju, jer vam se smešu uspeh u januaru. Kada je reč o finansijama očekuju vas dobre vesti, čak i neplaniran priliv novca. Pojedini Blizanci mogu imati razmišljanja o proširenju porodice. Generalno u vašem domu vlada idilična atmosfera. Budite fizički aktivni.

RAK

Na poslu su mogući nesporazumi i konflikti sa kolegama. Planirajte da odložite stvari do kraja meseca pa čak i do februara ukoliko je tomoguće, jer ovaj period nije dobar za važn eposlovne poduhvate. Ako ste se dvoumili za ulazak u brak ili vezu pravo je vreme da donesete odluku krajem meseca. Izbegavajte alkoholna pića.

LAV

Pad koncentracije. Fokusirajte se na naredni period jer je veoma važan za vaše pozicioniranje na poslu. Kako vreme odmiče tako se posao nagomilava jer ne stižete sve da odradite. Kod zauzetih Lavova bez promena na emotivnom planu, dokone slobodne očekuje neobavezna veza ili flert. Više se odmarajte.

pexels.com

DEVICA

Po prirodi ste marljivi, pa se u ovom mesecu može desiti da započnete neki dodatni posao koji vremenom može prerasti i u stalni. Mnoge Device sada mogu napredovati u karijeri i da dobiju višu poziciju na postojećem poslu. Nije vreme da se dvoumite već hrabro pristupite novim zadacima i obavezama. Budite oprezni ako imate partnera, jer su moguće svađe. Zbog retrogradnog Merkura vaše reči se mogu pogrešno protumačiti. Zdravlje je dobro.

VAGA

Mnogim Vagama će biti potrebno vreme da realizuju sopstvene misli kako bi im mašta prešla u realnost. Vaša finansijska situacija postaje stabilnija. Budite otvoreni prema partneru, jer ćete tako održati harmoniju u vezi. Sve što vam smeta slobodno recite. Ako imate neke zdravstvene simptome ne odlažite preventivne preglede. 

ŠKORPIJA

Kod vas je fokus na druženju i odmaranju i da se opustite. Ukoliko vam iskrsne poslovno putovanje obavezno idite, jer vas očekuje uspeh. Januar je idealan za uživanje sa partnerom, nikakve oscilacije ne postoje. Uživajte u ljubavi. Zdravlje je bez promena.

STRELAC

Niste opterećeni poslom već se povinujete svojim ličnim planovima i željama. Vi ste podesili tako svoj posao da imate dovoljno i slobodnog vremena. Ceo mesec može biti u prijatnoj radnoj atmosferi koju samo vi možete takvom napraviti i organizovati. Pokreće se kreativna energija jer je Venera u Vodoliji, pa se možete baviti nekim novim i kreativnim aktivnostima. Slobodni Strelčevi mogu upoznati neobičnu i kreativnu osobu sa kojom mogu da uđu u vezu, ali je savet da ne žurite. Povedite računa o imunitetu.

JARAC

Kod vas je situacija na poslu stabilna bez većih promena. Ipak se potrudite da ne ulazite u neke konflikte sa kolegama. Ako ste u zaostatku sa nekim poslovnim rokovima onda ih trebate završiti do druge polovine meseca. Budite oprezni u prvoj polovini meseca sa novcem. Ukoliko ste u vezi ili braku situacija je mirna i potrudite se da tako i ostane. Jedite redovno.

Shutterstock

 

VODOLIJA

Od velike gužve, užurbanosti i raznih obaveza vama je potrebno da se više odmarate i naspavate u prvoj polovini meseca. Neki novi poslovni izazovi se pokreću posle 3. januara, a nekima tek u drugoj polovini meseca. Dobar deo meseca može vam zadavati muku zbog vašeg lošeg raspoloženja, a to će sve trpeti partner. Moguće su psihičke promene i raspoloženja koja osciliraju.

RIBE

Kod vas nema većih promena na poslu – dosta je miran i jednoličan mesec. Najbolje bi bilo da nove poslovne ponude ili poslove ostavite od marta, aprila. Dosta je problematična i nestabilna finansiska situacija pa je savet da novac trošite samo na neophodne stvari. Sve se može rešiti konstruktivnim razgovorom, dogovorom i poštovanjem dogovora, a sve se to odnosi na vezu ili brak. Odlično se osećate.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst