Dobrodošli u grad koji ne spava, a gde dobra kafa predstavlja istinsku umetnost. Beograd, jedan od najstarijih gradova u Evropi, ispunjen je ljudima koji gaje i verno čuvaju svoju tradiciju ispijanja kafe, koja igra značajnu ulogu u svakodnevnom životu građana. Kultura kafe u Beogradu duboko je ukorenjena, a ispijanje često se ne predstavlja samo kao društveni događaj, već i kao način povezivanja.

Beogradske kafeterije i coffee shop-ovi, poznati su po svojoj raznovrsnosti i atmosferi. Bilo da je reč o opuštanju uz mirnu šolju kafe ili o uživanju u živopisnim razgovorima s prijateljima, tradicija kafe u Srbiji daleko se prožima, ulazeći u svakodnevni život građana. Pored velikog broja različitih vrsta kafa, od tradicionalnih turskih kafa do modernog espresa i specijalnih napitaka sa mlekom i dodatnim slatkim ukusima, kroz godine se ova tradicija proširila na različite četvrti i delove grada.

Ipak, u vreme brzog tempa života, a kako bi zadovoljili potrebe svojih korisnika, u Beogradu se razvio nov način ispijanja kafe – za poneti. Iako je ovaj metod poznat duži period, malo je bilo mesta koji su u ovom format nudili kvalitetnu kafu. Ipak, kako se potreba građana promenila u poslednje vreme, tako se promenio i kvalitet “to go” kafe. SALT Shop lanac prodavnica prepoznao je potrebu da u trci sa svakodnevnim izazovima i brzim tempom života koji vodimo, ponudi svojim sugrađanima premium brend kafe, ILLY.

Italijanska kafa ILLY, jedinstvena je po 100% mešavini arabike, sastavljene od 9 različitih sastojaka. ILLY brend, osnovan u Trstu 1933. godine, kao svoju misiju postavila je da ponudi najbolju kafu svetu. Illy bira samo 1% najboljih zrna arabike u svetu, čime obezbeđuje vrhunski doživljaj uživaocima kafe u preko 140 zemalja sveta.

Kako je uživanje u kafi dnevni ritual baziran na svojevrsnom uživanju u aromama, SALT Shop svojoj vejp zajednici pruža mogućnost besplatnog “kafenisanja” uz obavljenu kupovinu u njihovim lokalima širom Srbije. Kako smo svedoci rastućeg trenda konverzije korisnika tradicionalnih cigareta na novu bezduvansku alternativu, vejp, SALT Shop svojim korisnicima poklanja dodatno hedonističko iskustvo.

Na lokacijama u Knez Mihailovoj ulici i Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, u Kazandžijskom sokačetu u Nišu, kao i na samom šetalištu u Novom Pazaru posetioci u SALT Shop-u mogu iskusiti višedimenzionalno aromatično zadovoljstvo.

Post Views: 33

Originalni tekst