Vrhunski vokal, regionalna pop zvijezda -Marija Šerifović nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Slavonskom Brodu, nastavlja svoju turneju ‘Dolazi ljubav’ po Hrvatskoj. Osim Rijeke i Varaždina u fantastičnim glazbenim interpretacijama kao i vrhunskoj produkciji uživat će još jedan slavonski grad.

‘Dragi moji, s velikim zadovoljstvom najavljujem koncert u Osijeku, 23.11. 2024. u Dvorani Gradski vrt. Svi mi pratimo vaše reakcije i čitamo vaše poruke, komentare, iz ovog grada su bili daleko, daleko najglasniji da žele koncert – hvala Osijek.Sretna sam što ću opet pjevati pred Slavoncima koji su se pokazali kao super publika’, kazala je za Extra FM.

Slavonci će tako imati priliku uživati u hitovima s početka karijere ‘Bol do ludila’, koju je snimila još 2003. godine, pobjedničkoj ‘Molitvi’, pa do najnovijih s albuma ‘Dolazi ljubav’, po kojem je i nazvala svoju regionalnu turneju i kojim ujedno slavi i 20 godina karijere, kao i ljubavni duet koji je nastao u suradnji s Matijom Cvekom ‘Pola Sunca’ koji je postao jedna od najslušanijih pjesama u regiji, s milijunima pregleda.

Publici je obećala da će se prema njihovim željama na repertoaru naći i popularna pjesma ‘Alo’, iako je dosta produkcijski zahtjevna za izvođenje na koncertima uživo.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst