Voditeljka Milica Bursać se svojeveremno slikala za muški časopis „Pleboj“, a ova odluka dosta je uticala na njen dalji profesionalni razvoj.

Voditeljka Milica Bursać je, nakon što se slikala za „Plejboj“, ispričala da se obnažila na nagovor supruga dok su bili u teškoj finansijskoj situaciji.

Kada su me pozvali iz “Plejboja”, kategorički sam rekla ne. Razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam! Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam ih i rekla da pristajem – ispričala je jednom prilikom voditeljka. 

Milica je objasnila, da je bilo više razloga zbog kojih je pristala da se obnaži, a jedan je bio presudan.

Moram da priznam da sam bila u teškoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bila bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari – ispričala je voditeljka za jedan časopis.

Foto: Instagram/printscreen/ bursac.milica

 

Bursaćeva je objasnila da se pokajala zbog slikanja i priznala zašto je ovaj njen postupak bio pogrešan za dalji nastavak karijere.

Ja sam jedna od retkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. Naime, u jednom trenutku sam htela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za “Plejboj”. Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri – ispričala je voditeljka svojevremno za „Blic“.


sledeća vest

Originalni tekst